yok şaka değil , kaç kere bu taktiği uyguladım çünkü acayip çekiniyorum , arkadaşlar bizimle birlikte gelmişti , parayı gittim arkadaşa verdim " biz bişeler yiyip içicez sen parayı ödersin" dedim oda tamam dedi , gittik bişeler yedik içtik felan arkadaş parayı ödedi ama bizim yanımızda değil , kızın para ödendiğinden hiç haberi bile olmadı

valla başka türlü yapamıyorum , kızın yanında elimi cebime atıp para çıkarmak ne bilim değişik geliyo işte , görgörsüz bir tavırmış gibi geliyo , kız azda olsa bu para konusunda rahat olsa bende rahat olucamda oda benim gibi , benim yanımda arkadaşlarına okul parasını dahi vermiyo , sonra veririm diyo
Ye iç hesap de gelsin hesap hafız buradan al de kıza ben varım senin paran geçmez de.
Ver hesabı.
keşke yapabilsem , elimi cebime dahi atamıyorum
Valla ilginç bir durum parayı yanındayken başkasına ödettirmen..Yani ben genellikle kendim ödüyorum.Arada oda ödüyor.Çünkü anlıyorum o da ödemeyince kendini kötü hissediyor.
bizdeki durum şu şimdi ne ben para konusunu açıp işi maddiyata dökmek istiyorum nede o , ikimizde çekiniyoruz para konusundan , bazen tam bişeler alıp gideyim kızın yanına diyorum sonra gidip ne diyicemki diye düşünüp vazgeçiyorum , mesela öğle arasında kıza yiyecek bişeler almıştım tam götürecektim vazgeçtim , dedim şimdi kıza ne diyecem , al sana yemek getirdim mı diyecem , baktım söyliyecek söz bulamıyorum vazgeçtim kendim yedim.
yav utanılcak bşi değilki
bilmiyorum valla benim bu sorunu bir an önce halletmem lazım