leonitef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç gündür sağlık siteme giremiyorm. Bırakın kendi sitemdeki hizmet kalitesizliğini, hostu sağlayan arkadaşların sitesi bile göçmüş. Adamlara ulaşılmıyor. telefonlar kapalı veya cevap verilmiyor. Müşteri hizmetleri rezalet ötesi. Siz yerli hostçular insanı böyle tiksindirirsiniz sonra da yabancıya gitmeyin gak guk söylenirsiniz. Önce yaptığın işi adam gibi yapacaksın. Host alacağımız zaaman burunlarından kıl aldırmazlar, pazarlığa yanaşmazlar. Görseniz adamlar sanki hatasız hizmet sunacaklarmış gibi bir iddia içerisindeler. Sonra da kendi hosting firmalarının bile hostingini sağlamaktan aciz oldukları ortaya çıkıyor.

sözüm Ganimet bilişime, ama diğerlerine de pay çıkarabilirsiniz.
Açıkçası ben de ilk kez ismini duydum, doğrudur yaşadıklarınız da bunları da anlayabiliyorum. Ancak anlamadığım tek nokta şu kısım; "Siz yerli hostçular insanı böyle tiksindirirsiniz sonra da yabancıya gitmeyin gak guk söylenirsiniz." ve devamında gelen 1-2 cümle.

Bu şekilde bir genelleme yapmanız kesinlikle doğru değil. Üstelik hata sizde de var, ganimet bilişim nedir yahu? adam akıllı yerli hosting firması mı yok.