luis_figo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar :

Yaklaşık 4 yıldır dedicated kullanıyorum fakat artık maddi olarak agır gelmekte. Hem güvenlik hemde performans açısından tercih ediyordum fakat biraz daha uygun fiyatlı seçimlere yönelmem gerekiyor.

ihtiyaçlarımı yazacak olursam :

* En fazla 10 site yer alacak ki en iyisi 2000-3000 tekil görüyor. digerleri kişisel sitelerim filan.
* Fakat trafik ihtiyacım biraz oluor. aylık 200 GB trafik bana yeterde artar ama aşılmayacak garanti rakam bu olmalıdır.

Dolayısıyla sizlerden ricam ne yapmalıyım?

1- VPS ye mi geçmeliyim? VPS dedicated kadar olmasada yakın bir performans verirmi? birde güvenlik olarak ne kadar güvenli olur?

2- Reseller yada Hosting düşünülebilinir mi? Bunlarda da aynı şekilde performans ve güvenlik ne derece etkileyecektir.

3- Ayrıca RAM, işlemci sizce neler olmalıdır? ne kadar önemlidir tercih yaparken özellikle hangi donanımlara dikkat etmeliyim?

4- Tercih ve tavsiyerleriniz ile birlikte sizinde kullandıgınız güvenlik ve desteginden memnun oldugunuz tavsiye firmalar varsa rica edebilirmiyim?
(bu işlerde Türkiyede maalesef çok fazla *********** var yada hakkını vermeyen bir çok firma)

iyi çalışmalar;
sadece 1 saat içinde satın alabileceğiniz iki ekonomik seçenek sunuyorum

E2160 İŞLEMCİ
160 HDD
200 GB AYLIK TRAFİK
3 GB RAM
LİNUX İŞLETİM SİSTEMİ
DİREC ADMİN TÜRKÇE PANEL

80 USD+KDV AYLIK ÖDEMESİ (136 tl aylık)

VPS TALEP EDECEK OLURSANIZ,

Cpu : Intel Core2 Quad 6600
Ram : 2048 MB
Hdd : 50 GB
Trafik : 200 GB / Ay
Panel : DirectAdmin-TÜRKÇE
IP Adresi : 1 Adet

55 USD+KDV AYLIK ÖDEMESİ (94 lira aylık)

Pakette yer alan lisanslar ücrete dahildir.

Sucularımızda yasal sitelerin yayınına izin verilmektedir.

msn@egedatacenter.net

www.egedatacenter.net