Ben kendi adıma yorum yapıcam bu zamana kadar fenerbahçe - galatasaray maçlarında yenildiğimiz zaman galatasaray şöyle kazandı galatasaray böyle kazandı diyipde ortalıkda gezmedim maçın 90 dk izledim bence fenerbahçe hak ederek kazandı.

fenerbahçe taraftarlarının içinde galatasaray taraftarları yokmuydu sanıyorsunuz ? bunları fenerbahçeye zarar vermek isteyen kendini bilmezlerin yapmadığı ne malüm ?

siz şimdi diyorsunuz ya savaştan çıktık diye soruyorum sizlere atılan pet şişelerini tasvif etmiyorsunuzda roberto carlosa atılan yumruğumu tasvif ediyorsunuz atılan pet şişeleri ne kadar futbola zarar veriyorsa carlosa yapılan terbiyesizlikde göz ardı edilemez.

öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki galatasaray taraftarı çiçek olmuş maçı izliyorlar örnekleri dökmek gerekirse galatasaray futbolcularının sütten çıkmış ak kaşık ilan ediceksiniz ?

soruyorum sizlere fenerbahçe otobusunu taşlayan kimlerdi ? bakınız resmi sitede galatasaray taraftarlarının fenerbahçe otobüsünü taşladıkları yazılıyor.

velasır fazla söze gerek yok arkadaşında dediği gibi "dinime küfreden müslüman olsa" madem bu tür şeyleri onaylamıyor tepki koyuyorsunuz sizde yapmıcaksınız arkadaşım yenildiniz saygı duyun siz her ne kadar ortaya laf atsanızda skor değişmicek 3 puan hanenize yazılmıyacak

bu tür haberler medya reyting için ortaya atıyor sizlerde çıkıp medyanın oyununa kanıpda birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok tebrikler fenerbahçem , geçmiş olsun galatasaray...!