Öncelikle belirtmek istiyorum, bu işi sadece referans amacı ile yapıyorum istediğim ücret sadece
alışverişin özünden kaçmamak adına. Bilmiyorum sizi pek ilgilendirirmi ama bugüne kadar hangi arkadaşıma site yapsam hep güzel rakamlar kazanmıştır elim uğurludur.
Sizin için neler yapıyorum;
Siz temanızı, kullanılması gereken eklentileri, siteye yazılacak 4 adet yazıyı [title / description / keywords] meta taglarını veriyorsunuz. Sizden ftp bilgilerinizi alıp sitenizi kuruyorum ve vermiş olduğun 4 yazıyı sitenize ekliyorum.
İş içinde verilen hizmetler; Temanızı dilimize uygun hâle getiriyorum, gereksiz kodlardan arındırarak sitenizin hızlı çalışmasını sağlıyorum. Sağ ve sol kolonlu temalarda anket, etiket eklentileri gibi eklentileri ekliyor ayarlarını yapıyorum.
Yaptığım işlemler neticesinde memnun kalırsanız
5 TL gibi cüzzi bir rakam talep ediyorum, beğenmezseniz
(işimden herkes memnun kalır ama zevkler tartışılmaz) hiçbir ücret talep etmeden iyi günler diliyorum.
Ödeme işlemi için; Paypal
(rakam değişmez paypal da 5 dolar talep ediyorum), Garanti Bankası ve İşbank ile çalışıyorum.
Referanslarımdan 2 tanesi;
Bu iş için 15 arkadaşımızla ilk etapta çalışacağım (kısmet olursa). Talep olursa 15 iş bitiminden sonra tema düzenleme ve tema yapımı üzerine hizmetlerde sunacağım. Herkese iyi forumlar.