Yazı bana ait degildir. Ama size cvp niteliginde olacagına inanıyorum.

Ortalıkta dolaşan ve Gs li basın ve medyanında destek verdiği ve neredeyse sizlerin dahi destek verdiği bu oluşumu açıklıyorum...

Geçen sezon ligin ilk maçında Gaziantep deplasmanında takımımız iyi iken Guiza'ya yapılan harekete "Özür dilerim" ama "Eşşek" olsa "Eşşek" dahi penaltı diyecek iken FENERasyon'un hakemi "Devam" dedi.Demedi mi?

Aynı şekilde daha niceleri ile geçen sezon bitti ve 4. olduk...

Ama geçen sezon Ezeli rezillik yaşattığımız gs nin Çek Oyuncusu Milan Baroş TOPLAM 7 el golü ile "Gol Kralı" olmadı mı? 1 değil 2 değil 5 değil 7...
FENERasyon hakemleri iş başında idi ve adam 7 defa elle gol attı.
Oysa ÇARPMA ne demek onu anlamaktan aciz insanlar Önder Turacı'nın Konyaspor'a attığı golü "El" olarak değerlendirdiler ve "FENERasyon yine iş başında" dediler.Soruyorum sizlere daha Bilgisayar ortamında dahi net görüntüsü olmayan şeye nasıl kalkarda El dersiniz.Üstelik o kadar yakın mesefaden o kadar hızlı gelen bir top zaten Futbol oyun kuralları çerçevesinde Çarpma diye nitelendirilir.

Neyse ki "İLAHİ ADALET" var da Kadıköy de onları çok güzel bir şekilde 4 ledik.Halısamiyen de de istedikleri galibiyeti vermedik onlara.

YIL 2009...

Ne değişti? Hiçbirşey. FENERasyon yine iş başında. 2. Hafta Arda kafa vuruyor top yere sekep yavaşlıyor ve Milan Baroş bey yine el ile gol atıyor. Ama tabi kimse bunu görmüyor üç maymunu oynuyor...

Sonra ardından Kayserispor maçı ki rezaletin kralı.Ben de Kayseriliyim ve biliyorum ki Kayserispor gs yi yendiği zaman oyunculara yöneticiler kızıyor ne yaptınız diye.Her neyse bu defa Kayseri maçında FENERasyon devredeydi ve AUT a korner verip gs yi galibiyete taşıdılar.Ellerine sağlık.Tabi aynısını Fener yapsa gerisini siz düşünün...

Neyse derbiye çıktı bizimkiler "4 yıldır gelenek haline gelip halı samiyende sanki maçı satmış gibi bilinçli şekilde maç kaybeden" BJK bu defa azimle oynuyor ve kazanacak izlenimi veriyor.Tabiii FENERasyon yine iş başında. Birkaç hafta önce Emre'ye 3 maç ceza verdiler "Küfür" etti diye ama bu maçta ise Mustafa Sarp isimli oyuncu rakibine Tehditler yağdırıyor belki küfür ediyor KART YOK, sonra dayanamıyor Kafa atıyor KART YOK,Sonra yerdeki Sanırım Tabata idi ve Tabata hiçbir şey yapmadı.Ayağa kalktı oyuncu Tabata'ya sarı kart.AAAAA NİYE SARI KART yedi çünkü FENERasyon iş başında.Ardından da Mustafa Sarp'a Sarı kart verildi.FENERasyon ayıp etti o sarı kart çok fazla.Neyse kaleci Leo Franco ceza sahası dışında elle oynadı bırakın kırmızı kartı sarı kart dahi yok çünkü FENERasyon iş başında.

Ve geçen senelerde El değmemiş lig isteyenler 3 maymunu oynuyor.Yıldırım Demirören isimli şahsiyet hiç itiraz etmiyor maçtan sonra.Sanki kurbanlık koyunmuş gibi davranıyor...

Bu arada Manisa maçında Manisalı oyuncuya 1-2-3 diye sayıp 4. de sarı kart veren hakem Fenerli oyunculara ilk hareketlerinde sarı kartları bastı niye çünkü FENERasyon...
Bursa maçında 1 metre auta çıkan topu Fenerbahçe aleyhine korner verdi ve Gökhan Gönül çıldırdı sarı kart yedi niye FENERasyon...

DÜN İSE...Gaziantepspor maçında Semih'e yapılan PENALTIYI vermemek için ne olmak gerekirdi Guiza da söyledim.Aynı şekilde Antalya maçında Uğur Boral'a verilmeyen penaltıyı vermemek için ne olmak gerekli onu söylemiyorum bile...
Semih'in penaltı verilse skor 2-0 ve maç biter ama 3 yıldır toplam 10 penaltı atmadık niye FENERasyon...

Sözde Derbi özde ise Trabzon'un yıllardır yaptığı şey olan Halı Samiyen e gelince maçta uyumak dün yok gibiydi ama bir baktım Hakem faul dedi düdüğü çaldı "Sarbi" isimli arkadaş hakemin gözünün içine baka baka düdükten sorna tepki olarak topa vurdu ve hakemin önünde.Ama sarı kart yok.
Arda isimli şahsiyet dün öyle bir girdi ki oyuncuya inanın içim sızladı.İnsan da ALLAH korkusu olur sende hiç mi yok o? Hadi sen yaptın bu hareketine Kırmızıyı geçtim Sarı Kart dahi vermeyen hakem sende hiç mi yok o korku?
Aynı Arda Ana avrat küfretti ya ana avrat ya. Emre bu yüzden 3 maç ceza aldı kardeşim Arda'ya niye kırmızı kart yok?Çünkü FENERasyon...

Birtek Kasımpaşa-gs maçında hakem büyük hata yaptı Ali Güneş'e kırmızı vermedi ama keşke verseydi kardeşim ya. 2. yarı resmen üzerine sarı-kırmızı forma giydi.HANİ HATAYI HATAYLA ÖRTMEK YANLIŞTI?Ne oldu?Çünkü FENERasyon...Çünkü FENERasyon bu işleri düzenliyor ve gs kazandı maçı.Ha Ali Güneş'e kırmızı kart+penaltı verilse yine kazanırdı takım belki ama futbolda şu varki hatayı hatayla örtme deyip de bu işi savunanlar yine suçu attılar bir yerlere kime mi attılar tabiki FENERasyona...

Umarım FENERasyon bu haftaki derbide birşey yapmaz.Benim inancım ve güvencim yalnız ALLAH'a çünkü onun adaleti asla şaşmaz.9 Yıldır onun adalet ile 9 doğurttuk bu yıl da 10. kez onlara yapacağımızı yapacağız.

BAKIN SİZLERDEN RİCAM TAHRİKLERE KAPILMAYIN.KEDİ FİLLERİ GÖRÜNCE "BEN ASLANIM SENİ YERİM DERMİŞ FİL İSE SES ÇIKARTMAZ ONU EZERMİŞ.Bazı değil tüm gs liler bizi yeneceklerini zannediyorlar.Oysa onlar sadece kendilerini tatmin ediyorlar.Puan farkı 2 ye indi diye kim uyduruyor onu anlamıyorum puan farkı 5 e düştü sadece.Ama iyi oldu düştüğü.Çünkü kötü futbol oynuyorduk bir ceza lazımdı bize.Bu ceza ile takım daha düzgün bir top oynar ve yine aynı şeyi yaparız.ARKADAŞLAR UNUTMAYIN BİZ EN KÖTÜ SEZONUMUZDA 6 DİĞER EN KÖTÜ SEZONUMUZDA 4 ATTIK BUNLARA.YİNE AYNI TARİFEYİ UYGULAYACAĞIZ.DEVİD YOKSA KAZIM VAR,ALEX YOKSA MEHMET TOPUZ VAR,LUGANO YOKSA ÖNDER VAR...HİÇ KİMSE OLMASIN "ÇUBUKLU VAR" O ÇUBUKLUNUN KENDİSİ BİLE SAHAYA SERİLSE 1-0 KAZANIR BUNU ASLA UNUTMAYIN...

KAYNAK : http://fb12.net/kose-yazarlar/editor...an-okusun.html