Arkadaşlar İnternetten Kurtlar vadisi İzliyorum tüm bölümlerini sanırım 97 bölüm sadece google videoda buldum acaip yavaş çok sinir ediyor beni 1 saatlik videoda en az 40-50 dk dolmasını bekliyorum eğer video dolmaz sa donuyor öylede izlenmiyor. İnternet hızım da gayet iyi ancak google videoda var sanırım bir sorun Yahoo olsa o hemen doluyordu. İndirmeye çalışıyorum o da uzun sürüyor ve indirirken pc yavaşlıyor. Sizce ne yapmam gerek ?
hocam sana önerebileceğim tek tavsiye pcne orbit programınıu kur ama expolrerde daha verim verir önce orbiti aç sonra google videoda istediğin videoyu video üzerinde aşağı ok belirir orbiti temsil eden ona tıkla
videonun kalitesi gogle videodaki gibi kalsada boyut olarak 22 mb olrak pc ne çeker izlersin sende en azından ordaki bekleme süresinden çabuk inmiş olur dolmasını beklemessin hemen izllersin böylece
eğer video üzerinde ok işareti yoksa yapman gerken orbitin ayarlarında grab programı var onu çalıştır sonra videoyu aç grap programında flv olarak videonun uzantısı belirecektir ordan indirebilirsin
grab ile sitelerde ne varsa çeker karışıklık olmaması için sitede flaşlı ne varsa oraya yansıycaktır uzantısı flv olan boyutu yüksek yani 22 mb gibi olanı indirmen lazım