Tamam ilginiz yok size msn de hep olun mu dedim?
Düzgünce yapsaydınız işinizi,
İlk önce yedeği alır benim mail adresime atar
ardından suspended ederdiniz ya da
Siteyi devir aldığım kişiyi arardınız böyle bir durum var diye o da bana bildirirdi.
Çocuk oyuncağı gibi kapatıyorsunuz.O kadar para verelim bir şeyler için daha sonradan böyle problemler çıksın, siz web üzerinden para kazanma derdiniz yok ama bizim var.
Yedeği halen bekliyorum günlerdir sitem kapalı.
Ya arkadaşım sana haber verme zorunluluğu yok ki? Siten cpu limitini aşmışsa koyar suspendi. Her suspend attığı site için de yedek alıp mail göndermesi normal birşey mi? Siz müşterisi olmadığınız için sizin attığınız mailları kaile almaması da normal. Yoksa bende mail atiyim, elazigliturk siteyi bana sattı yedekleri verin diyim, vermesi mi lazmı? Çocuk oyuncağı olunan bir durum görmüyorum.
Alfabilisim çoğu firma gibi telefon ve ticket ile çalışır, lütfen şikayet ederken ticket screenlerinizi koyun. Daha yeni foruma kayıt olup düzgünce yapın işinizi diyorsunuz, bence amacınız sadece karalamak. Sizde işinizi düzgünce yapın. Site satın alıyorsunuz o kadar para verip, insan yedeğini almaz mı hemen? Ya hdd yandı dense napcaksınız. Siteyi hosttuyla beraber alıyorsanız host sağlayana sorulmaz mı sitenin durumu ne borcu var mı sorunu var mı diye? Bence düzgünce iş yapmayan burada sizsiniz