abarko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkeze merhabalar

Ailevi nedenlerimden dolayı r10 olsun msn olsun 2 haftadır girememekteyiz, şuan bizim o arkadaşın sitelerine iframe attığımızı belirtiyor ama burda 3 kuruşluk pr3 pr4 sitelere link almak veya sokmak için yalvaracak insan değiliz bunu ilk önce bilmenizi istiyorum. Yazık diyenler , sahtekar , haksız vs.vs. vs. hiçbirini dikkate almıyorum çünkü bu kişilikler benim gözümde şerefi olmayan, ciddiyeti olmayan , insalığı olmayan kişiliklerdir. Bu forumda hergün dolandırıcılık konuları açılmakta ama şunun bir enterasanlığı var bize ulaşmadan olayın ne olduğunu veya bizim bilinçli bir şekilde yapıp yapmadığımızı sormadan bu konuyu açan şahıştır. Sağlık ve ailevi sorunlarımdan dolayı burda kafa patlatmayı hiç düşünmüyorum sadece bu arkadaşın bana ulaşmasını ve gerekli delilleri ortaya koymasını istiyorum , bizi bilen bilir pr3 sitelere link ekliyecek kadar şerefsizde değiliz , dolandırıcıda değiliz. LÜTFEN İNSAN OLUN.
Evet sizi bilen biliyor.
Bu hostculardan 1gblik hosting aldım, hostinglerini 3 gün kullandım ama bana sorunsuz dene hostingler 3 günün yarısından fazlasında kullanım dışıydı ve bir türlü ulaşamamıştım. Kimseye tavsiye etmem.