sechkine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ibm lenova 300 N500 serisi laptop kullanıcısıyım. we windows 7 kurdum. fakat hiç bir driver ima ulşamıyorum. driver lar olmadı. laptoptan nete bile giremiyorum su anda pc deyim. lütfen yardım driverlara ulşamam lazım . :S

LENOVO 3000 N500 4233-5TG NOTEBOOK markası. http://www.kangurum.com.tr/kangurum3...tegoryId=14013
Size verilen driver cd sindende yüklüyebilirsiniz olmayanlar büyük ihtimal ses kartının driveri ve wirelerss driveri dir. onları internetten ulaşabilirsiniz.
erkanertekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vaio için ücretsiz upgrade şansımız var dediler sipariş alanına giriyorum fakat 54 tl gibi bir ücret istiyorlar bu neden
size göndercekleri dvd sanırım Casper da istiyor bu ücreti.

sechkine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyler bişi soracam. mesela 3 tane internet explorer acarsak üst üste oluyo ya. onu eski vista ve xp deki gibi yan yana yapmak istiyorum :S baktım secenek falan hiç bişi yok. bunda olmuyormu o :S
o windows 7 nin bir özelliği, yeni sekmede açılırsa altta başlat menüsünden üst üstte durur.
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Windows 7 ultimate 64 bit kurdum bugün hiçbir driver yüklemedim hepsini otomatik tanıdı. Önce kullandığım 32 bit tüm programlar sorunsuz olarak kuruldu. Gerçekten windows 7 çok hızlı cpu kullanımı büyük oranda düşmüş. Ram kullanmaya 500-600 mb ile başlıyor ama 3 gb ram olunca pek hissedilmiyor. Görsellik olarakta çok iyi.(Bilgisayar lenovo 3000 n 500)
Teşekkürler r10 dan baya bi kişiyi az çok uğraşarak geçirdim hepsi memnun windows 7 test etmiyim yada yükliyipde bir sorunla karşılaşıp uğraşmadan xp ye geçenleri anlıyamıyorum