Yorumlar için ve gelen talepler için teşekkürler.. Ancak piyasa benim için öyle bir noktaya geldi ki, bu işten tamamen vazgeçmek ister oldum..

Neticede ben paramı bu işten kazanan biri değilim. Bazı kişiler hobi olarak model araba, model uçak yapar, pul toplar, vb.. Ben de domainlere o gözle bakıyorum. Benim için tamamen bir hobi. Belirli bir adet fiyatından hesaplarsak zaten zararımda olmuyor ki Sporweb ve bir kaç arkadaşımızın daha belirttiği gibi belki de bir iki domaini satarak zaten ettiğim masrafın büyük kısmını çıkartabilirim. Gelen tekliflerde oldu. Fakat o günkü şartlarda kabul etmediğim içinde domain satışları gerçekleşmedi.

Birisi millihaber.com için aradı. Ne kadar düşünüyorsunuz dedi. Ben 2000 Lira dedim. O 1000$ verebilirim dedi.. Bende peki telefon numaramdan tekrar ulaşabilirsiniz kararınızı verdiğinizde dedim. Ne arayan var ne soran.. Gönül rahatlığı elimde tutabileceğim domainler var..

Genel bir piyasa araştırması yapmak, gelen teklif olursa değerlendirmek amacı ile bu tür bir konu açtım.. Neticede ben 1.5 yıldır domainlerle ilgileniyorum(2001'de turkcity.net ve turklove.com domainleri bir süre bendeydi, Bir firma 1 yıl ücretsiz elimizde tutmaya izin veriyordu, bunu hiç saymıyorum..Öylesineydi.)

Farklı projelerle gündeme gelmek isterim ama o zaman iş hobi kısmını aşıp ticarete giriyor. Aklımda bana göre özgün birkaç proje de var. Fakat şu an için beklemedeyim.