Merhaba,
Güzel bir başlık olmuş eminim herkesin işine yarayacaktır.
Bende kendi sorunumu size yazmak istiyorum:
Servere format atıldı ve dolayısıyla forumu tekrar yedekten geri almamız gerekti, SQL 110 Mb olunca biraz uğraştırdı tabi, ancak forumu geri getirince sorunlar çıktı, mesela admin paneline girmek isterken "Giriş yaptığınız için Teşekkür ederiz..." diyor ve beni tekrar admin login sayfasına geri atiyor, benim bildiğim bu olay Cookie lerin değişmesinden meydana gelir ama bendeki cookieler default ayarlarındalar, tools.php dende baktım ordanda onayladım!!
ayrıca yazıların hiçbirininde değişiklik yapamıyorum ( düzenle butonuna tıklayınca sayfa kilitleniyor!! )
şuanda forum database'ini 2 domain altında çalıştırıyorum ( sorunları çözmek için ) bitanesinde admine girmiyor, bir diğerinde nasıl yaptıysam ( mysql administrator programı ile geri yükledim ) admin e giriş yapıyor ama yazdığım yazıları edit ( düzenle ) yapmak isterken sayfa kilitliyor ve öle kalıyor!!!! bunun çözümü nedir?
Birde siteyi daha düzgün çalışsın diğe SQL e yapabileceğim bişeyler varmıdır? hani windows a defreg yaparız ya böle bi olay varmıdır SQL de, temizleme falan!!!
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...