sanalsevdalisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pekı hergun Bir Askerimizin Ölmesi dahamı guzel ??
Yada Hergun bir pkklının ?
İkisininde ailesi yokmu ? Onlar acı duymuyormu ?
Daga cıkanlarda Universite mezunu cogu hatırlatırım size vede arsivimde az once aradım bulamadım ınsallah bulursam burda paylasacam kısaca bir kisi nasıl neden terorist olur onu bırısı yazarak anlatmıstı bir zamanlar
Kürdüyle Türküyle Lazıyla Ermenisi İle Hepimiz kardesiz Canakkale Ruhu Daha Ölmedi Sizler gibi Böluculerede Musade etmem
Dağdaki Pkk lıyı Savunuyorsunuz Bize Bölücü Diyorsunuz. "Gazilerimizinn içi Kan Ağlıyor Biz Neden Savaşdık Diyorlar !" , " Analar Bağrıyor Benim Evladım Neden Öldü Kimin için Öldü Diyorlar " , " Mehmetin Yetimi Babam Nerde Diyor ! " Koca Türkiye Cumhuriyeti 3 5 Tane İt Sürüsüne mi Teslim Olacak ? Dağdaki Domuz Sürüsü mü Uslanacak ? "Kürdüyle Türküyle Lazıyla Ermenisi İle Hepimiz kardesiz Canakkale Ruhu Daha Ölmedi Sizler gibi Böluculerede Musade etmem" Kürtlerle bu Dağdaki Domuz Sürüsünün İlgilisi Nedir Ki ? Domuz Sürüsü Anca Otlanmaya Yer Çalışır Kürt Kardeşlerimizle ne alakası var ? Niye Çerkez Niye Ermeni Başka Haklar Talep Etmiyor ? Zaten Pkk Nın Amacı Ülkeyi Bölmek Pkk nın İstekleri ne Peki ? Kürtlere Ayrımcılık Yapmadığımız Halde Ayrımcılık Yapıyorsunuz Diyorlar. Kürt Açılımın Amacı ne Kısaca ? Ha Türk ha Kürt Meclisde Yetkimi Vermedik de Haksızlık Yapıyoruz ? Biz Değilmiyiz 54 Tane Pkk Yandaşı nı Meclise Alan ? + Atatürk ün Değerlerine Sahip Çıkan Biri Olsaydı Eğer Atatürk ün Çoklu Parti ye Geçtiğinde Nasıl 2. Parti ye Bölücüler Sızdığında Hepsini Asmıştı Meydanda ! Bu İtleride Asardı Apo da Dahil. Yani Kısaca İt Ürür Kervan Büyür
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE

ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE

DUY ULAN SOYSUZ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !..