arkadaşlar eksik odeme diye bir şey yok bana önceki ay indirim yaptılar ve indirim yapılan tutarı odedim yani ilk ay vps ucreti odendi ikinci ay devam edemiyeceğimi bildirdim bu kez de size ozel indirim yaptık bir sonraki ayıda odemek zorundasınız diyorlar.ya zarar ediyorsanız indirim yapmazsınız bu ne saçma bir davranış Allah aşkına.
Niye ödemek zorundaymışsınız,indirimli üründen yararlandım diye normal fiyatından devam etme zorunluluğumu var ?
Geçen ay sana fatura kesip adresine gönderdimiki bu ay devam et diyor ?
Bir arkadaşta demişki sunucularda 1 hafta önce iptal bildirimi yapılması lazım diye.
Bu vpslerde geçersiz birşeydir,bu arkadaş aksunucudan dedicated almamışki vps almış.Vpsyi istediği zaman iptal edebilir.
Dedicated sunucu olsa neyse derdik 1 hafta önceden haber verilmeli doğrudur.Ama vps öyle birşey yok.
Birde zorunluluğunuz falan yoktur,adamlar kazıklayacak adam arıyorlar.Bir dahaki ayda derlerki bu ayda devam etmezseniz mahkemeye veririz.
İyi siz o zaman her ay onlara bağlı olun.Ne kadar saçma birşey.
Rezil bir firmayla çalışıyorsunuz disiplinli düzgün bir firmayla çalışsanız doğrudur derdikte bu adamla çalıştığınız için "git ver" de...