Action Script ci olarak imzamdaki konu ve konulardaki acıklamalrım belli ,suan bir proje olarak sıfırdan piyasadaki lerden farklı bir puzzle oyunu yapmaktayım bitmek uzere zaten bitince r10da satısa cıkaracgm . Ayrıca oyun modifiye ve fla çalısmaları yapmaktayım . referans vermiyorum cunku bunu musterilerim istemiyor bu konuda .referansım verilen işteki yapabilirligimdirki ilk işi zaten gostermeden ucret almam .Ayrıca programlarla cıkartıp oyun editliorm diyenlerlede bir kefeye koyulmak istemiorm cunku zaten oyunların pek cogu boyle cıkarılamaz. sıfırdan oyun işi gorunurde en basit oyun için bile teknik acıdan bakıldıgında uzun vadeli ve ekip işidir. bunu cevapldıgım konulara 5 dakkanızı ayrııp bakarsanız defalarca tekrarladıgımı gorursunz. Ayrıca beni diger 1 tl ci 3 tl ci kişilerle de karıstırmayınız oyun edit ve modifiyenin belli kuralları vardır bunları basta ben ihlal ettirmem musteriye . Kimse de o kuralları tekrardan bana ogretmeye kalkmasın şimdiden aktarayım . Çünkü bilip bilmeden pek cok kişi konustu imzamdaki konumda.