Merhaba..

İçine yüzük yerleştirebilir misiniz açıkçası bilemiyorum. Yumurtaların altı kırık. İçine gerekli malzemeler doldurulmuş ve delik kısmı kapatılmış bant gibi bir şeyle. Fidenizi büyütmek istediğiniz de yumurtanın üstünü kırıyorsunuz, suluyorsunuz ve 3-7 gün(her şeyi doğru yaptığınız takdirde) içerisinde fide büyümeye ve kendini göstermeye başlıyor.

Yumurtanın ömrü uzun, açılmadıkça aylarca bozulmadan durabiliyor. Açıldıktan ve suladıktan sonra 2 ay kadar ömrü var.

Eğer sevdiğinizi yüzük gibi sürpriz yapmak niyetiyle almak istiyorsanız size farklı bir teklifim olabilir. Bu sihirli ürünlerin kalplisi de var. http://www.hediyedenizi.com/Hediye/1...Seviyorum_.htm

Bu nu da hediye edebilirsiniz. İsterseniz bakabilirim piyasaya. Uygun fiyatlıysa ve bulabilirsem getirebilirim sizin için.

Yine bunların kurbağalısı var. Kurbağa bir kaç gün içinde büyük ve yakışıklı prense dönüşüyor(baktıkça sizi hatırlasın)...

Uzun yazının kısası, yüzüğü nasıl yerleştirebilirsiniz(kırık yerden yerleştirebilirsiniz), içine koduğunuzda nasıl sevdiğinizin onu bulmasını sağlarsınız tam bilemiyorum..