ben yapmaya çalışacaktım ama motoru öğrenci halimle pahalı geldi.konunu bölmek istemem lakin satan varsa banada pm atabilirmi? biraz geçsin almayı düşünüyorum.konyada okurken çöl misali uçuracak alan çok : )
http://arama.gittigidiyor.com/?arama...0&submitit.y=0
Hafız,
Biz geçen sene atölyede halikopter uçuruyorduk Almanyadan geldi Alaman ark ile aldık geçen sene iyi güzeldi bir zaman sonra sevk vermedi bezinli alalım dedik Almanyada 200EURO bir tane vardı tamam dedik parayı ayarlıyorduk dedik biz kablosuz kamara alalım takalım 3 km uçak mesafesi var 1-2km kamara olsa bizim ev çarşıda bende dizüstü var onun yanında kontrol ederiz çarşıda filan uçar bu diye yene Alman ark baktı orada kamaralar 400-700 Euro arası dedi Çin üzerinden baktık yene orada 100-200 dolar'a var ama mesafesi çok kısa 1km kadar açık alan bizede önde duvarlar olca için olmaz dedik ama iyi bir para varsa 2.000TL kadar bu sistemi yaparsan eğer işte o zaman sevk alırsın yoksa bizde uçurduk alman ark. uçağını 2 saat uçur sonra bıkıyorsun ama kamara oldu zaman o gitiyor sen bakıyorsun birde bunların sistemli olan var tüm bilgileri sana aktarıyor sistem onlar 1000 euro üstü
Uçak alacam diyorsan 70TL var bunlar ama halikopter al daha iyi 100TL güzel olanlar var GG üzerinden alabilirsin.
* Almadan adama yaz mesaj ile en son ne olur adam mutlaka yazar %2 filan inerim yada son fiyat bu diye
Hadi warchild kolahy gelsin sana.