kardeş seni en iyi ben anlarım şu zamanlarda heralde.
ben yurt dışında eğitim görüyorum.dolayısıyla yılın bir çok ayında yurtdışındayım.yazın tr ye döndüğümde bir kız ile tanıştım.ve gerçekten aşık olmuştum.ilk defa değişik şeyler hissediyordum.hatta o üniversiteyi benim bulunduğum ülkede okuyacaktı. o derece seviyordum. o seviyormuydu bilemicemmmm!.neyse herşeyi dedi bu bana gerekirse ölene kadar beklerim tek erkeğim sensin vs vs aklına ne gelirse en az biner defa demiştir.neyse tatil bitti geldim 1 ay sonra kız arar ve benimle konuşmak istediğini söyler.eyw dedik ve ayrılmak istediğini söyledi.sebep olarakta ailevi sorunlarına yardımcı olamıyormuşum ve o seneye yurt dışına çıkamayacakmış.olmayacak dua ya amin demiyelimmiş....
dünyam başıma yıkıldı.hiç yapmadığım şeyleri yapmaya başladım ve okula gitmez oldum.okulun dekanı haber yollamış böyle devam edersen okuldan atılırsın diye... çok şükür kendimi yeni yeni toparlıyorum.yaptığım tek şeyse arkadaşlarımla takılmak gece hayatına katılmak ve 3 günde 10 kız ile beraber olmaktı.bu reçete unutturmaz ama yaşatır kardeş. Allah sabir versin.ne desek boş öldürmeyen acı güçlendirir...