Merhaba arkadaşlar , ehliyet alırken motor sınavını hiç zorlanmadan geçmeniz için sizlere ufak bir mini cep kitabı yapmayı planlıyoruz.Koca kitaplar gereksiz bilgilerin hepsini bir kenara koyun sadeleştirilmiş,resimler ile pekiştirilmiş bir cep kitabı düşünün tanesi de 5 lira gibi ufak bir miktar olacak ufak bir piyasa değerlendirmesi yapmak istiyorum hazırlasam alan olur mu aranızda ? ablanıza eşinize özellikle bayanlar için motor sınavını rahat geçmelerini bana göre % 90 sağlayacak birşey olacak.Kitap halinde de gönderebilirim jpeg dosyalar halinde de.
Not:Eklemeyi unutmuşum bu gelecek parayı kendim almayacağım bir lisenin motor bölümüne bağışlayacağım öğrenci arkadaşlara katkımız olsun.
pek satılcağını düşünmüyorum sonuçta artık neredeyse sürücü kursları kitaplarını dağıtıyorlar ancak çok kaliteli ve bayanların anlayabileceği basit anlatım ve örneklerle bol resimli birr şey olursa bayanlara yönelik bi satış potansyeline çalışılırsa olabilceğini düşünüyorum sonuççta bayanların baş belası motor