2007 mart ayından bu yana açık bir forum sitem var. 2007 yılını ilk güncellemesinden bu yana hem anasayfa hem /forum sayfası pr 4 (bu yıl içinde 1kez pr3 olsu sonra tekrar pr4e geri döndü). ilk zamanlar nekadar meraklı istekli senin düşüncelerine sahiptim bir bilsen. şimdi sor 1 yılldır toplasan 24 saat zaman geçirmiyorum. 25k hit gördüğüm olmuştu şuan ise 6-7k kendi ilgisizliğimden. forumculuk zordur. forum sitesini yükseltmekte zordur. kimsenin derdi bitmez hergün birsürü küfür birsüsü trojen paylaşımı temizlersin. knightonline bölümümü aman Allah korusun diyorum. hergün enaz 30-40 keylogger içeren koxp temizlersin bıkarsın.
bahsettiğin genel forum sitelerinin getirisi yok denecek kadar azdır. adsense koyamazsın koysan banlanırısın koymasan alternatif bulamazsın. siteyi popuplarla slapslarla itici yaparsın benim gibi 25kdan 5-6kya düşersin. deli gibi bandwith yersin sunucu paranı zaten karşılayamazsın.
ve en son atsan atamazsın satsan satamazsın.
10,628 konu 57,371 mesaj 163,198 üyeli pr4 forum getirisi aylık 100tl filan. verdiğim sunucu kirası 380$

tabiki bu sunucudaki tek site değil ama ençok band yiyen site forum.