sechkine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100k içerik cok fazla diye sandboxa düşmez. google hazır db yüklemelerini farez yada copy icerikteki db lerin birleştirilerek hit cekme için yapılan db lere karsı oldugu içn o gibi durumlarda direk sandbox yer.
Sandbox da oldup olmadıgını anlamak içn en basit 2 yolu iste ismi xxxxx.com ise google da xxxxx kelimesini ve xxxxx.com gibi arayın ve ilk sırada sizin siteniz yeirne başka siteler cıkıyor ve googleda infosu yoksa sandboxtadır.
birde. benim anlamadıgım 100k içeriğiniz var ve google da ne kadarı indexli. hazır db mi yüklediniz. sakıncası yoksa site ismini pm ile verirseniz inceledikten sonra elimden geldiği kadar yolda gosterebilirm.
Selamlar, teşekkürler.
aslında sitenin öyküsü bambaşka bir başlık konusu.
zamanında bir proje yapmış ancak arkasında durmamıştım. tema harikaydı ama o zaman (3 sene evvel) nerelere geleceğini göremeyecek kadar bilgisizmişim demek ki.
Mısır'lı bir eleman bende görüp benim domain'ime çok yakın bir domain alıp işi geliştirmiş, bunu geçen gün farkettim. Çok zekice bir şekilde 100K sayfa üretmiş botla ben ise salak gibi manuel yapmaya çalışıyordum. Öyle zekice ki Google bunu spam içerik olarak algılamıyor, çünkü çokça aranan bir kelime grubu.
Alexa 15K olmuş.

Neyse sadede gelelim, fikrimi çalan adamdan biraz intikam gibi olacak. Bu sebeple onun sayfalarının isimlerini çekip bot ile içerik ürettim. 100K sayfam var. Ancak CSS henüz bitmedi. Bu sebeple şu anda adres veremiyorum.
Kesinlikle kanunsuz birşey yok.
Tolga