sncr_1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
jonbası tamam ekledikte hocam People :: Search Results bu sayfanın pr değeri sıfır i forge sayfası pr 6 ana sayfa pr 9 :S bu nası lpr 9 backlink oluyor : ( ana sayfada linkimiz gözükmediği sürece pekte yararımıza olacağını sanmıyorum yinede teşekkürler
Herşeyi page rank'a göre yorumlamayın. O linklerimizin olduğu sayfalar anında indeksleniyor. Sonuç olarak sen mysql'in sitesinden link alıyorsun. İster pr 0 ister pr 1 olsun. Google botları 7/24 o siteyi indeksliyor. O sitenin kalitesi tartışılmaz. Kaliteli bir siteden aldığın linkte her zaman + olarak döner.

Pr 8 dofollow çöp sitelere kasmaktansa böyle sitelere kasman daha iyidir. Örneğin herkes youtube'ta video isimlerine reklam ekliyor veya açıklamalara reklam basıyor. O videoların pagerank değeri mi var ? Yok tabii ki. Ancak her seo uzman youtube üzerinden hit çekmenin seo üzerindeki etkisini anlatır durur. Demekki var bir faydası.

Marka değeri taşıyan her siteden alınan backlink faydalıdır. Son olarak şöyle bir ispat sunayım sana.

Digg.com da alt sayfaların çoğunun page rank'ı yok. Oraya sadece 1 tane Lost dizisi ile ilgili konu gönderdim ve etiketlemeyi kendi seo kasacağım kelimelere göre yaptım. Sayfanın pr değeri n/a, 0 bile değil.
Ancak hedef kelimemde 17 sayfa atladım ve 3. sayfaya yerleştim. Şimdi backlink analizimi yaparken pr 8 backlinkim var gözüküyor.