Yorumun için sağol ama ben başıma gelen şeyi söyledim. Böyle problemler yaşayan çok insan olduğu ve için de konu açma gereği duydum. Bende 1,5 ay gibi bir sürede 100TL kazandım. Bu tür bir sistem için fena değil bu kazanç. Sabırsız birisi değilim, küfür eden tipte birisi hiç değilim. Hesabımın banlanmasının sebebini tahmin edebiliyorum; taksitli partner üyelik açmıştım kazandığım parayı yollamadıkları için taksitleri ödemeye bıraktım tabiki. Partnerliğimi iptal etselerdi birşey demezdim fakat hesabımı tamamen kapatmaları çok saçma.
Başarısız kampanyalar yaptıkları doğru özellikle SuperWomm tam bir rezaletti. Tamam böyle hüsranla biten kampanyalar olabilir. Fakat burada üyelerin bir suçu yok. Sen eğer diyorsan ki sana şu kadar puan vericem, kampanyan başarısız olsada vereceksin bu senin sorunun bunu göze alarak o kampanyayı yapıyorsan yapacaksın yapmıyorsan yapmayacaksın. Ama diyorlar ki nasıl olsa bilmem kaç yüzbin üyemiz var. 1-2 bin tanesini kaybetsekte birşey olmaz, nasılsa potansiyel yüksek sayımızı arttırmaya devam ederiz. Bu yüzden önemsemiyorlar üyeleri genel olarak. Bir kere adam gibi bir ticket sistemi bile yok. Kaç günde bir cevap veriyorlar kimse bilmiyor bir standardı yok. Ben partner üye olduğum halde bana bile adam gibi cevap vermediler, ki konuşma tarzımda kesinlikle ters bir durum yoktu.
Netice olarak ben banlandım ne bir sebep ne bir uyarı, kazandığım paralarda verilmedi ve bu siteden zarar ettim. 100 lira aldım ama en az 200 lira (tam hatırlamıyorum ne kadar olduğunu; 2 yada 3 tane partner üyelik taksidi ve birde account pro üyeliği ki ben aldığımda 59 tl idi) harcadım. Ben kimseye tavsiye etmiyorum.
Sizi de msn'e ekledim. Kullanıcı adımı falan söylerim bakalım birşey öğrenebilecek misiniz... Kaldı ki öğrenseniz de birşey değişmez, tekrar bu sistemi kesinlikle kullanmam, kimseye de tavsiye etmem...