Sistemi takip ederseniz,kampanyaları değerlendirirseniz neden ödeme alamayasınız. Bende partner uyeyim. 600 liradan fazla ödeme aldım. Sorun yaşamadan.

Halk olarak armut piş ağzıma düş peşinde olduğumuz için bu tarz sistemler pek işimize yaramıyor.

Sistemle h,çbir alakam yok ancak şunu soyleyeyim ödeme aldığım nadir sitelerden biridir. Süperteklife 3 senedir üyeyim 25 lira aldım. Ama buraya 1 senedir üyeyim kazandığım miktar 600 TL yi geçti.

Bir dönem birçok kişinin hesabı silindi. Bunların çeşitli nedenleri vardı. Sizinkinin nedeni nedir bilemem ama sebepsiz hiç birşey olmaz. Bnimde 3 alt uyem hesaplarını kaybetti. Peki neden. Küfürlü ticket gönderip, 2 haftada para kazandırmıyorsanız neden bu sistemi açın tarzında cümleler kurdukları için.
Gelelim diğer konuya. Sistem biraz karışık. Bunu kabul ediyoruz. Hatta suna birkaç partner uye sistemin daha anlaşılır hale getirilmesi için çalışıyor. Sistemde her gun yeni bir kampanya açılıyor.

Kazanmak isteyene kapı çok. Ancak bizde sabır yok. Unutmayın sistemde açılan her kazanç sistemi %100 başarılı olmayabilir. Bu sistemde de Portal-Turk gibi, Süperwomm gibi, Kazantel gibi başarısız denemeler oldu. Ama kim kimdir gibi, e-bebek gibi, takas merkezi gibi çeşitli başarılı projelerde var.

Yıkıcı değil yapıcı olsak çok şey değişecektir. Eğer bana sistemdeki adınızı ve mail adresinizi PM ile gönderirseniz size neden banlandığınızı sistem sahibinden rica edip soyleyeyeim.