bence farklı script alın alacaksınız yarın birgün scriptle ilgili bişey sormanız gerekecek ama soracak kişiyi bulamayacaksınız bu sefer pişman olacaksınız aldığınıza

nerden aldım bu scripti diyeceksiniz çünkü karşınızda bir destek forumu var ama yazdıklarınıza cevap gelmiyor
hocam farklı script iyi güzel ama şu devirde adam gibi bir video scripti veya oyun scripti yazdırmaya kalksan, adam gibi güvenlik tam koruma ve sunucu uyumlu,
en az 500TL forumda script satışı bölümünde biraz gezeyim dedim öyle fiyatlar gördüm ki anında sayfayı kapattım belkide bana miktarı büyük geldi.
lugenin script güzel yapımcı türk ama fiyat 250tl buda sıkıntılı
zaten farklı bir script kullanmaya niyetim olsa, wordpress in video sitesi uyumlu çok güzel temaları var ayrıca open source video scriptleri var gerçektende çok kullanışlı scriptler tek sorunları her sunucuda çalışmıyor onun için aylık en az 50tl vps parasını gözden çıkarmam gerekicek.
benim lugenin scriptini sorma nedenim google amca bu tarz her sitede bulunmayan scriptlere daha çok değer veriyor ve bu scripte ayırıcak 250tl lisans parası + sunucu parasını veririm fakat belli bi süre sonra bunun parasını çıkarabileceğimede inanıyorum.