papervision için bolca kendi sitesini takip etmeni oneririm diger makalelerdeki bazı trick diye gecen bilgiler performasn olsun grafik yonelimli ipcları olsn bazen sonsuz dongulere sokup hem projeye hem de kullanıcıya zor anlar yaşatabilior. Biliorsnki papervision3d hiç de basit gorulecek bir motor degil gayet sistemi kasabilen bir şey. kaş yapayım derken göz cıkabilior yani kendi sitelerini takip et.
Nesne tabanlı as3 kolaylık saglıyor ama ilginc birşey varki flash cs5 de as3 and after denen (tabi isim afaki tam ismi yok ) as3+ diyelim ona as2 yi andıran bir duzenin gelecginden bahsedilior . Ayrıca as2 benm kanaatimce asla ölmeyecek bi konsept bunu da atlamaman iyi olur senin için .tween konusunda çok açıkca soyleyeyim turkiye sartları için tweenlite tan şaşma

Gstock en cok kullanılanı geliştiriciler arasında ama tweenlite dan şaşma derim ben .
Benim de kendime ne kadar uzman demem dogru olur ama as kriptolojisi ve prediction konusunda çalışıyorm. daha cok . Engin olayı yani fizik motorları orta caplı projeler için biraz lükse kacmak olur. Yoksa radikal çalışmalar yapılabilir tabiki. PV3d de ki olay ise aslında geleneksel klasların bir kacının mixlenmesi aslında ve işi ekran kartına yıkmak . Bildigim kadarı ile yardımcı olmaya çalısırm.
Makale gibi yazdım

kusura bakmasın kimse uzun oldu ama bunlarda az cok bilinmeli diye dusunuorm . yani flashın banner intro dan ibaret olmadıgı ve ayrı bi dunya oldugu artık anlaşılmalı . Dedigim gibi şuan oyun piyasasına odaklandım . Bilgi alısverişi yaparız tabiki .