Teşekkür ederim. Ben de flash ile uğraşan birini görmekten memnun oldum.
Tweenleri tekrar etmek derken neyi kastettiniz ? Dosya boyutunu tweenler nasıl artırır ?
Kabaca şöyle diyebilirm , biliyorsunuz ki mx 2004 den ber tween classları yaygın olarak her hareket işimiz de kullandıgmız bir class tween transtion importundan sonra gerek xscale gerekse de bounce elastic gibi fonksiyonları daha optimize şekilde kullanmak yani işi iyice as ' e yuklemek kilobaytlarla da olsa bize daha az boyutta swf ler saglar . Tavsiyem gayet teknik bi tavsiye idi

Sadece buyuk projelerde çok gez swfnin yuklenecegi binlerce onbinlerce kez yuklenecegi projelerde bir kilobayt in bile onemi var biliorsnz

. ama tüm hareket geçiş elemanlarını da AS ' e yüklemek de pek dogru degil işlemi hesap edecek kullanıcı bilgisayarı için agırlık olusmaması acısından . Projelerde zaten bu iki unsurun en optimize edilmiş hali saglanmaya calısılıor zaten Özellikle şuan ustunde ugrastıgım oyun piyasasında öyle. Şu an bu performans hassasiyetim birazda papervision3D ve Box2D fiizik classlari ile ugrasmamdan dolayı . Kısacası biraz ince bi detay oldu ama bazen onemli olabilior.