dolandiricinin babasi kendileri piyasada full dolandiricilikla bilinir script alicam diyin ohoo sizi arar sorar abi der baba der öyle bir adam ama gel gelelim siz parayi yatirin dosyalari kurar hoppp ilkay abiniz yok msn'den delete telefonlar kapanir ilkay paraşütünü takar ve uçar yahu bir gün istanbul'da birgün konya'da birgün adapazarinda ttnet bile bezmiştir bundan birgün faturalıdan arar diger gün ödemeli yapar, farklı bir kişilik slogan'i gibi herkezin yapamadigini yapabiliyor , bana göre piyasa'nin en iyi dolandiricisidir kendileri, açık ve net söylüyorum zamanında bir alışverişimiz oldu yaptigimiz sürecte abi abi dedilr beyfendi sonra kayboldular piyasadan msn'den niye sildin diye sormayin direk cevabi şudur : kişisel bir program degil mi silerim

neyse fazla anlatilicak birşeyi yok tasarim konusunda'da r10'da ondan daha iyi tasarimci arkadaşlar oldugunu biliyorum , scriptler full hata vermektedir ilerde problem mutlaka yaşarsınız zaten bu işi yapicaksiniz ve ciddiyseniz gidip orjinal birşey yazdirmanizdir ..

Alıntı
Tek kişilik Tasarim Makinasi - iamilkay dolandirici kişilik