DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte o dediğiniz biraz zor Bir firma batar diğeri gelir. Kısacası bir çocuk dan kurtulursunuz diğeri gelir piyasayı karıştırmak için uğraşır 20 tl para kazanır zenginim havasında dolaşır.
Sırf okullarda kızlara hava atmak için işte ben hostingciyim hacer abiyim vs vs takılanlarıda çok gördük (Okul sitesi yapan kişiler okulda bir sürü sivri zeka öğrenciyle tanışabilir.)
Kısacası dostum Fiyatların düşmesi çoluk coçuğu dahada teşvik edicek bu yüzdende piyasa iyice kötüleşecek 3 5 ay içerisinde dediğim gibi hepimiz göreceğiz ufak çaplı şimdiden önlemini almayan bir çok firma dikkat edin firma diyorum çoluk çocuk değil iflas edecek.
Fiyatlar ucuz diye herkez sekötörün düzeleceğini daha çok para kazanacağını sanıyorsa yanılıyor.
bugun 10 makineyle 10 mbit hattı 1000 Tl e maal ediyorsanız 100 mbit hat ile tellcom sayesinde 1500 2000 tl e maal edilecek.Şimdi bu şu bakımdan güzel yüksek hat ama herkeze açık bir hat 100 mbit paylaşımlı hatlar xeon işlemcili sunucular 150 tl civarından satılırken Elinde sunucusu olan firmalar ellerindeki donanımları dahi satışa çıkaramayacak veya yok pahasına hat parasına satacak buda kısa bir dönemde zarar etmeye sebep olacak sonu malum birikimi olmayanlar batacak.
Burada en karlı işi yine datacenterlar yapacak hem bayileri satacak hem kendileri satacak farklı isimler altında hat fiyatı belli overseling yapılacağı belli.
Çoluk çocuk 150 tl den aldığı makiney 15 e bölüp 10-20 tl den satış bile yapacak.
Kısacası heryeşi beraber takip edip göreceğiz.
harun sen önlemini aldın galiba ondan böyle konuşuyorsun. Hat ücretlerinin düşüş yaşıyacağı zaten 2-3 ay önceden belliydi. Burada sadece akıllı olan akıllı hareket eden firmalar kazanıcak, büyüyecek. Senin dediğin okullarda caka satmak için 3-5 kuruş kazanan kişiler senin tabirinle çocuklar, kendilerini belli ettiler veya belli ediyorlar zaten...Akıllı olanlar, akıllı hareket edenler zaten birikimi yapmışlardır