Herkese merhabalar. 7 ay önce hizmet verdiğim Wordpress paketi gelişmiş özellikleri ile karşınızda. Bundan tam 7 ay önce yaklaşık 80 siteye wordpress hizmeti vermiştim ve tüm müşterilerim memnun ayrılmıştı. Şimdi o hizmeti tekrar veriyorum. Dilerseniz paketi inceliyelim.

Son sürüm Türkçe Wordpress kurulumu. ( Güncel sürüm: 2.8.5 )
İstediğiniz tema'nın kurulumu. ( Sıfırdan yazım veya edit yapılmıyor )
İstediğiniz kadar eklenti kurulumu ve dilendiğinde sitede gözükecek tüm kısımlarının Türkçeleştirilmesi. ( 16 adet işe yarayan eklentiler belirledim. Dilerseniz daha da fazlasını kurarım, sorun değil. Liste aşağıdadır. )
Yüzlerce ping sitesinin eklenmesi ve gerekli tüm özel ayarlar. Tavsiyeler, uyarılar. ( Saniyeler içerisinde açtığınız konuların indeksletilmesi sağlanır. )
En iyi sitemap ve robots.txt ayarları. ( Sitemap eklenti ile kurulacak ve anlatılacak. )
Alexa'da hızlı yükselme taktikleri üzerine yazmış olduğum ve normal değeri 3.5 TL olan 800 kelimelik özel bir makalenin size özetinin anlatılması.
Wordpress kurulumundan sonra güvenlik ayarlarının yapılması.
Wordpress kurulumundan sonra; Okuma, yazma gibi bir çok menüde en iyi ayarların yapılması.
İş bitimi yapılan tüm ayarlarla ilgili rapor sunumu.
Msn'de online olduğum sürece teknik destek.

Kabaca bu tür işler yapılacak ve istekleriniz varsa tek tek gerçekleştirilecektir.

Kuracağım 16 adet eklentinin listesi ve açıklamaları aşağıdadır. Ekstra eklenti isterseniz ücretsiz olarak kurulacaktır.

Akismet eklentisinin kurulumu ve ID alımı.
All In One Seo Pack ile seo eklentisi.
Google Sitemap Generator ile sitemap kurulumu.
Pagebar eklentisi ile konuları sayfalama.
Register-plus ile klasik wordpress üye kayıt sayfasının geliştirilmesi ve güvenliğinin arttırılması.
Share-this eklentisi ise konularınızın sosyal imleme sitelerinde yayımlanması ve yüksek hit kazanması.
Son yorumlar eklentisi ile ekstra özellikli son yorumları listeleme.
Subscribe To Comments eklentisi ile konulara abone olma ve email ile uyarılma.
Tarafımdan Türkçe'ye çevirilmiş Wordpress Toolbar ile dışarıya verdiğiniz linklere Toolbar eklenmesi. ( Dünya'da resmi çevirmeni benimdir. )
Wordspew ile sitenize sohbet odası.
Wp-Contact-Form ile sitenize iletişim formu eklentisi.
Wp-Polls ile sitenize ajax anket.
Wp-Postratings ile sitenizdeki konuların Youtube'taki gibi oylanmasının sağlanması.
Wp-Useronline ile sitenizdeki aktif kullanıcı sayısının gösterilmesi.
Yorum Onay Bildirgeci ile sitenize yorum yapanların, yorumlarının onaylanmasından sonra email ile uyarı almasının sağlanması.
Paypal eklentisi ile sitenize bağış almanızı sağlamak.

Bu iş için 7 ay önce 15 TL alıyordum. Ancak hem hayat şartları hem de piyasanın yükselmesi ile fiyatlar yükseldi. Şu anda piyasada bu işi 25 TL ile 50 TL arasında yapan birçok insan mevcuttur. Ancak benim fiyatım sabittir.

Ücret : 25 TL
Ödeme Türü: Peşin
Ödeme Şekli: İş Bankası Havale & Paypal
İşin Teslim Edilmesi: Daha önce 45 DK - 1 Saat arasıydı. Şimdiki proje ile test etmem gerekli. Bu yüzden ilk müşteriye kurduktan sonra tam süre veririm ama yine 1 saat civarı sürer. Malum upload yavaş oluyor bazı müşterilerin serverlarında.

Tüm bu hizmetlerin dışında, hazır bir sisteminiz var ancak istediğiniz ekstra özellikler bulunuyorsa, şu şekilde bir paketim bulunmaktadır.

Tema Türkçeleştirme: 2 TL ( Admin paneli dahil )
1 Eklenti Türkçeleştirme : 3 TL ( Admin paneli dahil )
1 Tema Kurulumu: 0.5 TL ( Admin paneli ayarları dahil )
1 Eklenti Kurulumu: 0.5 TL ( Admin paneli ayarları dahil )

7 Ay önce yaptığım iş için aldığım itrader'lar ve yorumları:

NOT: Eğer bu hizmetten faydalanmak istiyorsunuz ancak pakette göremediğiniz özellikler varsa merak etmeyin. Ekstra olarak istediğiniz herşey pakete dahildir. Yazmayı unutmuş olabilirim. Bu yüzden yukarıdaki listede yoktur. Siz bu konuya istediğiniz şeyleri söyleyin. Ben paketi güncellerim.