NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oturup uğraşıp bu kadar uzun bir yazı yazdığın için, emeklerin içinb tebrik ediyorum;
yanlız katılmadığım bir kaç nokta var. bir tanesi;
Ben Kurtlar Vadisi içeriği girecek olursam başlığa, "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm full online direk indirmeden izle" girerim. "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm İzle" diye arattığın zaman zaten yüzlerce site çıkacaktır karşına. Dolayısıyla sitemiz baştan copy içerik olduğunu belli edecek. Sonuçta iki başlıkta aynı anlama geliyor. Eee yazının tamamında özgünlükten bahsetmişsin. Nerede bunda özgünlük ? Başta meta değerlerin farkını hissettirecekki, diğer alanlardaki başarın ile zirveye oynayabilesin. Neden ben farklı bir title ile onların önünde yer almıyım ? Beni önlere atacak yöntemleri bildiğim sürece benim işime senin işe yaramaz dediğin olay gelir. Pekala; "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm full online direk indirmeden izle" başlığı ile "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölümü İzle" kelimesine ilk sıraya gelinir.
Ayrıca;
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm direk izle
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm indirmeden izle
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm full izle
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm izle
kelimeleride iyi hit alır
katılyorum arkadaşa sen zaten yeni site açmışsın senden eski siteler o kelimede başı çekicektir sen indirmeden izle full izle gibi kelimeler katarsan google aramalarda bazı başlıklarda önde listelenirsin. hit şansını artırır