oturup uğraşıp bu kadar uzun bir yazı yazdığın için, emeklerin içinb tebrik ediyorum;

yanlız katılmadığım bir kaç nokta var. bir tanesi;

Alıntı
Gel gelelim başlık ve etiket sistemine.Buda apayrı ve önemli bir konu tabiki.
Adam dizi izleme sitesine bir başlık atıyor akıl fikir işi degil."Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm full online direk indirmeden izle".Sabki başlık degilde "Manastır Destanı" mübarek.Başlık atarken ziyaretçinin aramasını göz önünde bulundurarak başlıklar atmalıyız.
Siz olsanız "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm full online direk indirmeden izle" diye arama yaparmısın google de?Şahsen ben yapmam.Onun yerine "Kurtlar Vadisi Pusu 55.bölümünü izle" gibi güzel bir arama yöntemini kullanırım herkes gibi.Bu yüzden başlıklar ziyaretçi çekmek açısından çok önemlidir.Başlık atarken ziyaretçilerin ne tür aramalar yaptıgı hakkında google den yardım alabilirsiniz yeni özelligi sayesinde.
Gelelim etiket sistemine.Tabi "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm full online direk indirmeden izle" diye başlık atan adamdan Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm izle diye etiket girmesini beklemek yanlış olur.
Ben Kurtlar Vadisi içeriği girecek olursam başlığa, "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm full online direk indirmeden izle" girerim. "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm İzle" diye arattığın zaman zaten yüzlerce site çıkacaktır karşına. Dolayısıyla sitemiz baştan copy içerik olduğunu belli edecek. Sonuçta iki başlıkta aynı anlama geliyor. Eee yazının tamamında özgünlükten bahsetmişsin. Nerede bunda özgünlük ? Başta meta değerlerin farkını hissettirecekki, diğer alanlardaki başarın ile zirveye oynayabilesin. Neden ben farklı bir title ile onların önünde yer almıyım ? Beni önlere atacak yöntemleri bildiğim sürece benim işime senin işe yaramaz dediğin olay gelir. Pekala; "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm full online direk indirmeden izle" başlığı ile "Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölümü İzle" kelimesine ilk sıraya gelinir.

Ayrıca;
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm direk izle
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm indirmeden izle
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm full izle
Kurtlar Vadisi 55.Bölüm izle

kelimeleride iyi hit alır