Merhaba arkadaşlar,

Size vereceğim yazıların bütün cümleleri tekrardan yazıcaksınız. Aslında cümle cümle değilde okuyup kendi cümlelerinizle yorumlamanız daha hoş olacaktır.

İstenilen Özellikler:

* Yazım kurallarına tamamen uygun olacak. Ben tekrardan kontrol etmek istemiyorum. Genelde anlaştığım kişiler yolladıklarında kontrol ediyorum ve bir çok hata ile karşılaşıyorum. Bu sefer okadar vaktim yok. 0 hata ile teslim etmenizi istiyorum.

* Word belgesine yazılacak. İlk başta yazının asıl linki yer alacak. Devamında özgün başlık ve yeniden yazılan yazı.

* Yazılar verdiğim gün veya ertesi gün msn'den veya mail yoluyla bana teslim edilecek.

Ücret:

* 100 kelime: 0.4 TL 0.3$
* 150 kelime: 0.7 TL 0.5$
* 200 kelime: 1 TL 0.8$

Ödemeler belli bir miktar biriktikten sonra yapılacaktır. Bu miktar en az 5 TL'dir.

Ödemeler Garanti Bankası aracılığıyla ve paypal üzerinden yapılacaktır. Başka banka kullanan kişiler EFT ücretlerini kendileri ödemeyi kabul ederlerse çalışabiliriz.

Örnek olarak aşağıdaki yazıyı re write yapıp pm ile yollarsanız size kesin dönüş yaparım.

Alıntı
Joygame çılgınlığı binlerce kişiyi sardı!

İnternet Dünyasının Yeni Eğlence Adresi www.JOYGAME.com.

Global krizden pozitif etkilenen MMO oyunları milyonları peşinden sürüklüyor. Oyunlar için ayrı ligler oluşuturuluyor ve müsabakalar gerçekleştiriliyor. Dünyayı kasıp kavuran MMO oyun fırtınasına Türkiye de dahil oluyor. Eğlencenin yeni adresi www.JOYGAME.com 'un tamamı Türkçe ve ücretsiz olan oyunları ile MMO oyuncuları farklı bir dünyaya giriyor. JoyGame açık betalara başladığı ikinci gün itibari ile 20.000 kayıtlı üye sayısına erişti.

MMO, yani Massively Multiplayer Online Games yani Devasa Büyüklükteki Çok Oyunculu Online Oyun sektörü her geçen yıl daha da büyüyor. Dünya sektör büyüklüğü milyar dolarlarla ölçülen MMO oyunlarının Türkiye Pazar büyüklüğü senelik bazda $ 45 milyon. 2010 sonunda bu rakamın $ 60 milyon olması beklenen sektörde Türkiye�de büyük adımlar atmaya başladı. Oyunun yeni adresi olan www.JOYGAME.com geçtiğimiz günlerde açık betalarına başladı. Uzun zamandır oyun severler tarafından beklenen site içindeki oyunların tamamı Türkçe olarak hazırlandı. Seslendirmeleri, oyun içi desteği ve menüsüne kadar gerçek anlamda Türkçe olan oyunları iki günde 20.000 kişi oynadı. "Oyunun Tadını Çıkar" sloganıyla oyun severleri davet eden Joygame dünyasında sizleri bekleyen Gunbound, Rakion ve Wolfteam oyunları ile ilgili kısa bilgiler aşağıda yer almaktadır.