Öncelikle Selçuk Bey'in konusu altında sana cevap verdiğim için, Selçuk Bey'den çok çok özür diliyorum. Ancak gerçekten mide bulandırmaya başlıyorsun. Öncelikle hakaret dolu -rep'in ne tarz bir varlık olduğunu ortaya koyduğu için, hiç kaale almıyorum.
Gelelim cevaplara;
1 -Ben sistemnete ödeme yapmamışım ve Bulut makinelerime el mi koymuş? Bu söylediğine kim inanır? Benim ödemelerime ne kadar önem verdiğimi çalıştığım tüm firmalar bilir. Hiçbirine en ufak bir borcum kalmamıştır. Ancak sunucularıma neden el konulduğunu göstereyim. Arada nasıl kaynadığını herkes görsün.

Bulut ile bahsi geçen bu konuşma Koşanbit kurulmadan birkaç ay öncesinde yapılıyor. Orda arada kaynayan sunucular ise benim 2004 - 2006 dönemleri arasında aldığım hizmetlerde Bulut'dan alamadığım sunuculara ithafen söylenmiş bir laf. Benim Bulut'a hiçbir zaman hiçbir borcum olmadığı gibi "Kimse para ödemiyor, Telekom hattı kesecek, birşeyler yolla" laflarını da birçok Bulutzede gibi biz de çok duyduk.

2 - Gelelim ikinci konuya. 3 kuruş diye bahsettiğin rakam %40'ın üzerinde olmakla beraber Koşanbit'in ticari çıkarları için ne yapacağımızı tabiki sana soracak değiliz. Biz bu süreç içerisinde kimseyi mağdur etmediysek, üzerine büyümeye devam ettiysek bize göre sorun yoktur ve sana göre sorun olması da inan hiç umrumuzda değil. Biz forumlarda kendi MRTG grafiklerimiz diye hizmet aldığımız veri merkezinin toplam trafik kapasitesini yayınlamadık, Kendi sunucularımız diye, veri merkezinin sunucularını da bize ait olarak lanse etmedik ve en önemlisi, hizmet aldığımız veri merkezlerinin konularına girip, sanki başka bayisi yokmuş ve yeri, sırası orasıymış gibi konunun ortasına balıklama atlayıp "X veri merkezinden hizmet almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin" diyip insanları güldürmedik.
"Taa İzmir" dediğin yer güzel ülkemin bir toprağı. Dünyanın öbür ucu değil. Yarın öbür gün Bursa ve Denizli'de veri merkezi açan firmalardan hizmet almak isteyen müşterilere de "Taa Bursa'ya", "Taa Denizli'ye" sunucu göndermeyin, onlar "kaka" mı diyeceksin?

İnan artık ben sana cevap vermekten çok sıkılıyorum. Bunu MARS DATACENTER konusu altında yapmaktan da bir hayli rahatsızlık duyuyorum ve yaşanan bu görüntü kirliliğinden dolayı okuyanlardan ve konu sahibinden özür diliyorum.