Artık kendimde sorun olduğunu düşünmeye başladım.Arkadaş , dost seçme konusunda ciddi problemlerim var.
Neyse asıl konuya geçeyim ;
Bir arkadaşım vardı.Maddi durumları pek iyi değildi.Çoğu zaman buluştuğumuzda falan ben ısmarlardım şimdiye kadarda "la hep ben ısmarlıyorum ,senden hiçbişey yok " gibi bişeyler demedim.Bana göre iyi çocuktu.Pekte arkadaşı yoktu.Yoldaş oldu bana bende ona.
Sonra birgün telefonunun hafıza kartını aldım.1 ay falan geçti verdim diye hatırlıyorum.Vermemişim , kayboldu .Ücretini ödeyim , yenisini alayım dediysemde kabul ettiremedim alınmadı kaldı öyle.Bu ayın 4 ünde telefonumu servise verdim.Ondada 3310 vardı.Teklif etti sende dursun kullanırsız diye.Kullandım , yere falan düşürdüm şakalaşırken.Ancak telefon sağlamdı.Bugun telefonu teslim ettim.
1 saat önce gelen mesajı yazayım.
"Hafıza kartını kaybettin , telefonuda bozdun birdaha benden birşey isteme"
Ula adi adam , bunları söylemek için yapmasamda soframızda o kadar ekmeğimizi yedin , beraber içtik, gezdik tozduk.O zamanlar hafıza kartı aklında yoktuda ne olduda birden rengin değişti ?
Canım cok sıkıldı , zoruma gitti.Moralim bozuk bende sizlerle paylaşayım dedim.
Yarın sağdan soldan biyerden 50 Lira para bulup , parasını verecem.5 Para etmez adamlarla uğraşmanın bi anlamı yok.