Ücretsiz kısa metraj komedi filmi çekiliyor sanki. Birileri kendini kral ilan etmiş. Kraliyet alanı ise 3-5m2. Sistemnet ile ortakmışmışmış. Bizden hizmet aldığı dönemde bulut 3 TL'ucuza veriyor, sen kaça vereceksin diye bizle pazarlık yapmasının ardından Bulut'u arayıp, al bu adamla ne yapıyorsan yap dediğim için şuan çok mutluyum. Hiçbir açıklama yapma gereksinimi dahi duymuyorum, okuyan herkes zaten size gülüyor. Bu konu MARS DATACENTER'ın konusu. MARS'ın konusunun altında yırtık t-shirt'den çıkar gibi konuya dalıp reklam yapıyorsunuz. O kadar mı çaresiz durumdasınız? Gidip kendi konunuzu açıp satış yapın diyecem ama konuya giren sayısı 3-5'i geçmeyeceği için, MARS üzerinden prim yapmaya kalkıyorsunuz. Sizden istirham ediyorum, lütfen foruma girmediğiniz o günlere geri dönün. Lütfen bizim gibi boş adamların yanında durmayın, gidip 3 metre karelik kraliyetinizi doldurun.
Zamanında sizinle çalışmıştık, fakat Bulut helvacıoğlu arayıp "emir bey ödemenizi göndermedi nasıl olacak dedi", sonra "kredi kartı çekimini bizden yaptınız" bizim müşterimizsiniz dedi ve bizde o tarafa geçtik, pişmiş aşa su katmadık emir bey, hatta bulut o zaman daha pahalıya veriyordu sizden. O zamanlar size cep telefonunuzdan vs. ulaşımda kolay değildi, firma değildiniz fatura alamıyorduk vb. sistemnet'de işimize geldi. Sizine de ulaşamadığımız için sizinle çalışmak istemedik, doğru karar verdik, ercan bey vb. işimizi kısa sürede hallediyordu.Sonradan sizin borcunuzdan dolayı da bir kaç tane sunucunuza bulut helvacıoğlu el koymuştu yanılmıyorsam.
Çaresiz durumda sizi görüyorum, 3 kuruş için taaa izmir'lere kadar sunucu gönderiyorsunuz, vietnam da 10 TL 1 mbit oraya gönderin isterseniz. Çaresizliğinizi, başarılı firmalara sataşarak aramayın.
Koşanbit, bugüne kadar göçebe gibi tüm datacenterları gezdi, nerde akşam pazarı koşanbit orda, sistemnet, mars, netfactor, profilo, teklan, sanırım bunlar tek tek gezildi neden 3 KURUŞ için değilmi sayın emir bey, şimide taa izmire kadar colocation gönderiyorsunuz 3 kuruş için. Mars'dan da 3 KURUŞ muhabbetine ayrılanda siz değilmiydiniz ? Ayak yapmayı bırakın lütfen.
Mars bayileri üzerinden satış yapacak, yapmaya devam edecek, er yada geç selcuk bunu buraya yazar veya başka bir şekilde belirtir. Uzatmaya gerek yok.