sahadantv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende kullanıyorum.Gerçekten güzel script.Yani insanı kullanırken sıkmıyor.Admin paneli bile sitenin çok hoşuma gidiyor..
Ama teknik destek artık hiç yok gibi bir şey..Gerçi scriptte şuana kadar desteğe ihtiyaç bir şeyde kalmadı.Güvenlik ile ilgili bir sorun yok.Editör girişi filanda var.Sadece botlarda sorun varmış ama bende kullanmıyorum botları.Zaten dizi işiyle uğraşıtğımdan direk embed kodları alıyorum siteden.
Eğer bilgin filanda varsa lugeye ihtiyaç kalmıyor scriptte..Ben artık çoğu şeyi kendim yapıyorum. (tabi ioncube ile şifreli kısımlarda tabiki değişiklik yapamıyorum.)
Bazılarına yaradığı gibi bazılarına yaramadıda bu script.Şöle bir de gerçek var büyük siteler bu scipti alıp büyük olmadılar , zaten çoğu büyük siteydi bu scripte geçtiler..Yani bu scripti alıpta büyüyen de var tabiki ama %70 zaten iyi durumdayken bu scripte geçtiler.
Bence alabilirsin , ama 250 lira da az para değil
Şuan için tek olumsuz yanı bence lisansının kırılabiliyor olması o kadar.
Güzel açıklama ve diğer yorumlarda güzel ama gerçekten 250 lira az para değil ama şuda var 1 defa 250 verirsin, peki bu scriptin kırılmış olanları piyasaya düştümü yoksa kırılmışını kullananlarmı var?