Snackers
Sana zaten kişisel olarak bir şeyim var. Nedeninide çok iyi biliyorsun.
+ yazdığın koşanbit 'inde belirttiği gibi komik. Hatta çok çok kahkahalar atacak kadar komik, okuduğumda bile çok gülmüştüm..
O - repde yazdığın sözünde daha kötüsünü sana iade ediyorum
Sen ise, sonradan bitme kafkas, sistemnette linux kurulumu için -18 mustafa'ya yalvardığın günleri çok çabuk unuttun, şimdi bol kahkaha at, unutmaki son gülen iyi güler!
Boş vakitlerinizde işinizi geliştiriniz çenenizi değil.
Snackers, konu sahibi değilsin. Mars'ın tek bayisi de sen değilsin. Bu konuya girip de saçma sapan yorumlar yapman kadar komik birşey olamaz. Ayrıca bireysel olarak bu hizmetin alınıp alınamayacağını bırak da Selçuk Bey açıklasın. Bildiğim kadarıyla, dileyen herkes, belirtilen ücretlerde gidip Mars'dan hat alabilir. Zira daha öncesinde de Mars'ın sattığı minimum kapasite 10 Mbit idi. Yine minimum 10 Mbit ile o fiyatları dileyen herkesin alabileceğini düşünüyorum. Tabi sen bu konudan kendine pay çıkarmaya çalışıyorsan, devam et ama burdan sana ekmek çıkmaz (:
Hakem veya moderatör olmadığın için tavsiyelerini dikkate almayacağım. Ben bilgi maksadıyla yazdım. Rızk çıkar veya çıkmaz bırak bu işleri, takdir Allah'tandır.
Saçma sapan, alakasız yorumlarını benim nickim'in geçtiği topiclerde yapma lütfen, ahkam kesmekte birebir oldunuz forumda, görende birşeyler yapıyorlar sanar.
Boş vakitlerinizde işinizi geliştiriniz çenenizi değil.
Uzun zamandırda girmiyorum foruma, sizin gibi boş adamlar yüzünden, belki toparlanmıştır dedim ortalık, fakat görüyorumki formunuzdan bişey kaybetmemiş, tüm gücünüzle saçma sapan mesajlarla çöplüğe çevirmeye saçmalamaya devam ediyorsunuz. Sizi kendi halinize bırakıyorum.
Hadi size bol forumlamalar.