Arkadaşlar (özellikle ooaykac) ne yalan söyliyim bu konunun forumda tutacağını ve ilgi çekeceğini tahmin ediyordum ama beni gerçekten anlayacak 2-3 kişi çıkmaz diye düşünüyordum. Durum gösteriyorki beni anlayanlar var.
ooaykac senin de dediğin gibi bu konu bu forumda değerini bulmazsa Türkiye'de tartışabileceğimiz başka bir forum yoktur heralde diye düşünüyorum. Gerçi bu bir seferberliktir, herkesin bi katkısı olabilir buna ancak bu işi hakkıyla bilen insanlar buradadır. Sırf bu yüzden bu konuda uzman olan herkesin fikrini iletmesi çok önemli.
Daha fazla forum üyesinin konuyu görmesi için imzama konuyu ekledim. Ciddi bir sonuç alana kadar sizler de eklerseniz güzel olabilir.
Atılabilecek adımlar konusunda biraz daha ileriye gidip bir site açabiliriz, burda oluşturacağımız blogda buradaki arkadaşların konu hakkındaki görüşlerini paylaşabiliriz. Ben bunun bir reklam videosuyla desteklenmesi taraftarıyım, yapabilecek tanıdıklarınız varsa bir senaryo düşünüp video hazırlarsa çok güzel olur. Hatta birden fazla amatör video da olsa iyidir. İnsanlar videoları paylaştıkça daha çok kişiye ulaşmış olacağız.
Acizane fikrimi beyan ettim, bir de
facebook grubu kurdum. Burdan da birçok kişiye ulaşmayı hedefliyorum. Katılımınızı beklerim.