Noldu ? bir yıl önce
https://www.r10.net/hosting-sikayetleri/291867-aselnetworks-net-asel-web-tr-hakkinda-6.html bu linkde bu adamın nasıl bir ******** olduğundan bahsederken birkaçınız savunuyordunuz bu adamı ? Mesajlar hala duruyor ve bu ******** adam hala banlanmamış şekilde rahat rahat dolaşıyor forumlarda. Bu karaktersiz insan müsvettesi laf yetiştirip suçunu örtbas ederken herkes savunuyordu bu adamı ? Adamın ******** olduğunu yenimi anladınız. Ben bu herifi cidden telefonu açtım tehdit ettim aylar önce. Dedim gelir senin kafanı gözünü kırarım o oturduğun evden bakkala dahi çıkamazsın diye üzerine birde bastım küfürü yemedi telefonda bu karaktersiz insan müsvettesinin bi tarafları. Küfür etmeyiniz falan gibi ibareler kullanıyordu velet . Şimdi hepiniz bu janjanın karaktersizliğini anladığınız için geçde olsa mutluyum.
Fakat yöneticilere tekrar sesleniyorum.
Bu şerefsizin D!Gé adlı üyeliği neden hala devam ediyor ?. Adamın dolandırmadığı insan kalmadı hala buna göz mü yumacağız ? Forumda yönetici tanıdığı mı var yüksek yerlerde ?
Bu arada geçmiş olsun hocam. Benim maddi zararım yok yani onu ben öğle yemeğinde yiyorum

. Ama bu herifin ne kadar ******** bir adam olduğunu hal ve hareketlerinden anladım bunuda sonuna kadar savundum bazı arkadaşların yardımıyla yağ gibi üste çıkmaya çalıştı bende yedirememiştim. Ama şimdi görüyorum ki kendisi ile ilgili birçok şikayet var. Haklı çıkdığım için de içim rahatlamış durumda.