NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmasını bilenler için ikiside çok etkilidir.
Tanıtım yazısı;
Belli kelime gruplarının arasına zekice serpiştirildiğinde çok etkili olur. Yazılan makalede kelime yoğunluklarını iyi ayarlamalı ve en doğru şekilde linkleme yapmalıyız. Ayrıca tanıtım yazısının bir yararıda farklı ip bloklarından ucuza, spam sayılmadan backlink almamızdır. İşin organik backlink tarafını karıştırmayalım (:
Link Almak;
Sitenin her sayfasından alınan linkler ile Google bota her yönden yol veriyoruz. Şüphesizki yararı büyük. Ancak, bunu çok dengeli yapmalıyız. Bir ay 15 link alıp sonraki birkaç ayda hiç link almaz isek sıkıntı doğurur.
Benim tavsiyem, yeni sitelere link almaktansa tanıtım yazısı alın. Site belli değere sahip olunca (Google hiti almaya başladığında), yavaş yavaş link alımı yapabilirsiniz.
Ben bunu tüm tanıtım yazısı alan müşterilerime söylemiştim. Fakat onla linkte ısrarcılar.. Aslında tanıtım yazsı daha farklı.. Fiyatını çok buluyorlar ama unuttukları birşey var.. Tanıtım yazısına verdikleri ücret 1 aylık oysa biraz fazlasını vererek tanıtım yazısı sitenin yayın hayatı boyunca sitede kalıyor