yerden yere vurmuş olabiliriz ama; söylediklerimiz yalan yanlış bilgiler mi ?
hem bu şekilde tehdit ederek işini veya olayları nasıl değerlendirdiğini ortaya koymuşsun..
ilk planda yazdığın cümleye birşey demiyorum.
tanıtım amacı ile açılmış bir konu tartışma şekline dönüştü ama.. bir miktar konu dışına çıkılmış/dağılmış olsa bile ortak nokta hotfile - kazandırma şekli ile hizmeti.. buna karşılık benzer hizmet veren yerlerin - kazançlarının kıyaslanması..yapıldı.. genel manada konu dışına fazla çıkılmadı.. hotfile ve diğer firmalar kıyaslandı.
ha bu arada
ben hotfile ile aram açıldığında .. blog hazırladım ve blog da burdan yazdıklarıma benzer yazı ve ekran görüntülerini orda yayınlamıştım
ve o blog a ait adresi hotfile çok iyi biliyor merak etme.. email ile kendilerine onu da bildirdim.
bana email yazan kendisine support departmanı diyen arkadaşlara kaç defa "siz sitenizi ve ekrandan alınan bilgilerin nasıl olduğunu biliyormusunuz " sorusuna cevap alamadığım gibi..
daha iyi nasıl bir hizmet yarışına girmek gibi çalışması olmadı. Önerilerde bulundum. bazı değişiklik talebinde bulundum. detayları yazdım.
sonuç nedir...
şuan ki sonucu söyliyeyim.. dosya paylaşımım arttığı bir dönemde en düşük seviyede kazancım var
rank vs gibi saçma cevaplar vermeye kalkma. çünki rank 1. seviyede mevcut dosya sayısı ve download ile alakalı oranlardan biri
5.700 dosya ve ortalama 250 download ile 4.000 dosya ve ortalama 500 download tartışılmaz bir durum ve bana yapılan çözülmesi gereken haksızlık
email ve mesajlarıma cevap vermek zorundalar
eğer bayi olduğunu iddia ediyorsan.. önce benim sorunumu çöz.. ve hatalı bile olsam email lere cevap vermelerini ve kazancımın enaz eski seviyesi olan GOLD gelmesini sağla. 1 hafta önce GOLD idim.
ve olayları anlatacaksan anlat. ama.. anlatım şeklin hizmetlerini ve yaygınlıklarını arttırıcı şeklinde düzeltme talebi şeklinde olsun. Sorunlarımızı ve çözüm arayışı olsun.
nasılsa ben kazanıyorum. diğerleri ne yaşarsa yaşasın değil