başka yoruma gerek yok.
Yani !koskoca uluslararası bir şirketin telefonu bile yok, kişisel telefon kullanıyor
Herkese cevap vereceğim öncelikle sizden başlıyalım tabikide kos koca uluslar arası firmanın telefonu var ama kişiler bizimle çalışacağı için şahsi telefonumuzu verdik.
İşin ne olduğu yazmıyorsa bilin ki pzarlamacılık yapçaksınız zayıflatma veya güzellik malzemeleri
Heryerde ayne tarzda ilan veriyorlar yani işin ne olduğunu sölemiyorlar
Telefonda detaylı bilgi verilecektir ibaresini kullandım eğer ararsanız iş hakkında bilgi alabilir ne olduğunu öğrenirsiniz
herbalife benziyor başta bir 210 milyona yakın bir ücret alıyorlar sonra hap map

sat gitsin yüzde 50 kar verirler iş pazarlama değildir derler sattığının yarısı senin pazarlama olmadığına göre nasıl satacak ki titan bir şirket buda yaveri
evet işimiz herbalife ama ben kimseye işimiz pazarlama değildir demedim eğer herbalife uluslar arası bir firma değilse araştırınız.
Ilaninizda " Not: İlana internetten ulaştığınızı belirtiniz.Lütfen pm yada öm atmayınız ilanda herşey zaten açıkça yazıyor. " bu cumlenizden baska ne yaziyor ?
Is nedir ? Isin aciklamasi Uluslararasi ismidir? Ucucakmi bu adamlar ne yapicak.
Bunların hepsinin cevabını bir telefon etseydiniz öğrenirdiniz zaten gerçekten işe ihtiyacı olan ciddi kişiler arayıp öğreniyor