Doğru yeremi açtım bilmiyorum ama sorum çokda ağır değil.
Birçok googlede denk gelen genel video-dizi-film bu tarz sitelere baktığımda hep altında lugesoft imzalı. Bana kalırsa baya bir google dostu script herhalde ki bu siteler hep denk geliyor veya değişik bir script google ondan önem veriyor..
Veya bu adamın yaptığı scriptler gerçekten profesyonel scriptler ki hem lisanslı hemde fiyatı 249TL olabiliyor.
Sitede bakıyorum lugesoft adlı üye banlı görünüyor.
Lugesoft ile ilgili bazı kişilerin yorumlarına bakıyorum "lugenin scriptini kullanın 3 ay sonra siteniz sandboxda" / "luge para karşılığı sattığı scriptlerin bazılarını ücretsiz veriyor bazı kişilere" / "lugeden script aldım şöyle oldu böyle oldu" vb. birçok konu başlığında mesajlar gördüm. Bunların yanı sıra iyi anlamda kullanılanlarıda gördüm.
Video scripti özelliklerine baktığımda sunucu olarak diğer scriptler gibi ffmpeg desteği vs. istemiyor.
Herhalde birçok ücretsiz sağlam video scriptlerini bu sistem gereksinimleri yüzünden kullanmıyor birçok kişi.
Sonuç itibariyle ben tanımam etmem lugesoftu ama gördüğüm kadarıyla işini iyi yapan, yaptığı işleri kullanan kişilerde verim alıyor ki üst sıralardalar.
r10 da eski olupda bu adamı daha iyi tanıyan veya bu adamdan alışveriş yapmış kişilerde yorum yaparlarsa ben bu adamın bi scriptini satın alıp kullanmayı düşünüyorum.