aegean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hotfiledaki bu kucuk ama sarsıcı mudahaleler serisi devam eder mi ? kalıcı mı olacak? burasını zaman gosterecek. bana gore kalıcı. bundan sonra hotfile geri adım atmaz. cunku kendimden biliyorum. ben ve arkadaslarım zamanında hotfıledan cok fazla kazandık ve bizler gibi binlerce insan da kazandı. hemde dıger rakiplerine oranla cok daha fazla kazandırdı hotfile. bu surecın bu tempoyla gıdemeyecegını hepımız bılıyorduk. ve sonunda mudahale ettıler. (tıpkı uploading.comda oldugu gıbı)
Aslında hotfile simdi simdi normale dondu diyebilirim. yani digerlerinin seviyesine indi. eskiden tartısmasız en fazla kazandıran filehosttu. ve hala da oyle. (eskıden olan ucurum fark yok sımdı )
neyse biz gelelim diger konuya. hotfiledan ayrılacak veya ayrılmıs olan, baska filehostlara gececek arkadaslara tavsiyede bulunmak istiyorum.filefactory kesinlikle 2 buyuk dezavantajla geliyor.
1. sadece amerikaya buyuk payı verıyor. (tosunpasa arkadasım ıcın sorun yok onun yuzde 75lık oranı mukkemmel bır oran. benı bıle kıskandıracak kadar ıyı. eger yuksek amerıka trafııgınız varsa o zaman fılefactory sızın ıcın uygun bır secenek. gelelım 2. dezavantaja.
2. filefactory 1000 ındırmeye 10 dolar odemeyı sadece 125mb ve ustu dosyalar ıcın yapıyor. yanı 100 mb dosyaların hıcbır anlamı kalmıyor. normalde divx hd film gibi paylasımlarda rarlı partlarda standart dosya boyutu olan 95-100mb arası dosyalarınız varsa filefactorynin bunlar ıcın odedıgı mıktar dusuyor. (1000 ındırme ıcın 7 dolar) yani filefactory bu konuda sınıfta kalıyor. dosyalarınızın 125mb ve ustu olması gerekıyor.
benım tavsıyem depositfiles. 6 aydır depositfiles ile calısıyorum. (hotfile ile 3 aydır)
depositfiles'da rank yok, dosya boyutu alt limiti sadece 10mb.
yani 10mb ve ustu tum dosyalara aynı mıktarda kazandırıyor.
depositfiles'da benım uye oldugum super halıleo programı var. bu programa gırmek ucretsız. bu program amerika trafigine 1000 indirmeye tam 20 dolar verıyor. avrupaya ise 15 dolar. malesef turkıyeyi saymıyor.
yinede amerika trafigi yuksek olanlara kesinlikle depositfiles oneriyorum
tosunpasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak bak..
işte konu ve forum bu şekilde güzel olur..
teknik dil ile vede alternatif bakış veya pazar payı detayları ile konuşanlar...
konu ne kadar güzel oldu
acaba.. dosya paylaşım ve sorunları adında bir başlık mı açtırsak admin lere ?
bu şekilde bir başlık varda benim mi haberim yok... ?
konu hotfile sistemini tanıtmak için tarafımdan açıldı. Tartışmalarınız için yeni konu yada PM kullanınız. Devamı durumda konu report edilecektir.