Merhaba arkadaslar ben yaklasık 1,5 ay önce smf den vbulletine gectim bu surede vbseo sitemap ile surekli sorun yasiyorum vbseo sitemapı kuruyorum calisiyor googleye gönderiyorum sitemap 1,2,3 hepsini kabul ediyor ie ile manuel olarak kontrol ediyorum sitemaplara ulasabiliyorum 1 gün sonra webmaster tools bakıyorum sitemap_2 ve sitemap_index te hata var index.xml.gz sitemapına manuel olarak ulasabiliyorum fakat sitemap_2.xml.gz manuel olarakta ulasamıyorum data klasorundeki izinler 777 sitemap klasorleri ise 666 sitemap ayarlarında 1 ay gectikten sonra if you have vBSEO, include old urls? seceneğini pasif kıldım sunucu mod rewite destekliyor, chown değerlerinde anormallik yok defalarca sitemap dosyalarının hepsini siliyorum yeniden olusturuyorum google gönderiyorum hersey normal ne oluyorsa sanırım otomatik sitemap olustururken oluyor. forum sitem /forum dizininde kurulmus domain.com root dizinde şöyle de bir htaccess te olusturmusum
RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar kolay gelsin.