aegean.. kardeşim...
HotFile ile asıl en büyük sorun şu
Premium satış yapın.. ref linkleri dağıtın diyor.
rank ı o şekilde de arttırabiliyorsun. Ama.. sitelerindeki 1 adet logo haricinden logo istedim.. email e cevap yok. Bunu 1-2 defa taleb ettim aylar önce.. email lere cevap yazmadılar. o kısmı pas geçelim...
arkadaşıma benim linkleri ve forumlardaki dizileri sorunsuz indirmesi için premium hesap aldık.. ii de arkadaşın premium hesabı bana yaramıyor.. dizi indirdiği kişilere de yaramadı doğal olarak. Rapid hesabı zaten var.
JD ile zaten yavaşda olsa indirdikçe ben kazanıyordum. Eleman tek benim linkleri de indirmiyor.
Her diziyi farklı bir link grubundan indirince max download hızında JD ile sorunsuz indiriyor. Vede o dizi seyrederken ben ve diğer paylaşımcılar kazanıyorduk.
Şimdi aldığımız HotFile Premium hesabı kimseye yaramadı.
Premium hesaplarla download dan kazanamıyorsun...
Forumlardan dışlanmışsın.....
Uploader larına cevap yazmıyor sorunları çözmüyorsun. Sitede geliştirme yapmıyorsun.
Rank hesaplarında.. (bana göre) hile yapıyorsun.. diğer sitelerde rank var ama download lardaki kazançları dibe vurdurma gibi durumları yok.
......
şimdi.. her pazartesi ödeme yapıyor diye de. bu kadar problem çekilmez.
Benim şuan için geçen haftaki durumuma göre enaz 20$ kazanmam gerekti. Şuanki bakiyem 7.01$
Ben bugün çok miktarda dosyamı filefactory e mirror ettim. tabi bu işlemi rapid den yaparken, rapid hesabıma baya bir miktar puan da kazandırdm. Birde kazancımı her dosya grubunu transfer yaptıkça ekrandan izledim.
Şimdi o dosyaları millet FileFactory den indirdikçe de kazancam.
Ben paylaşımlarımı ağırlıklı yabancı forum ve gruplarda yapıyorum.
HotFile bana download edilen ülkeye göre rank hesaplaması der ise.. artıkın .............
FileFactory nin ekranından şimdi baktığımda
Puan kazancımın %74,87 sini 1 numaralı ülke grubundan yapılmış......
Yani :
Tier 1 Countries(%74,87) = USA
Tier 2 Countries(%11,19) = Germany, Japan, United Kingdom
Tier 3 Countries(%13,93) = Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Czech Republic, Denmark, France, Greece, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russian Federation, Singapore, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand and Turkey
kısacası kardeşim
kazanamıcak isem.. neden reklamlarını yapayım.
ki şuan kazanamıyorum. kazandırtmıyorlar.
herkesin kazancı bol bol olsun
selamlar
hotfiledaki bu kucuk ama sarsıcı mudahaleler serisi devam eder mi ? kalıcı mı olacak? burasını zaman gosterecek. bana gore kalıcı. bundan sonra hotfile geri adım atmaz. cunku kendimden biliyorum. ben ve arkadaslarım zamanında hotfıledan cok fazla kazandık ve bizler gibi binlerce insan da kazandı. hemde dıger rakiplerine oranla cok daha fazla kazandırdı hotfile. bu surecın bu tempoyla gıdemeyecegını hepımız bılıyorduk. ve sonunda mudahale ettıler. (tıpkı uploading.comda oldugu gıbı)
Aslında hotfile simdi simdi normale dondu diyebilirim. yani digerlerinin seviyesine indi. eskiden tartısmasız en fazla kazandıran filehosttu. ve hala da oyle. (eskıden olan ucurum fark yok sımdı )
neyse biz gelelim diger konuya. hotfiledan ayrılacak veya ayrılmıs olan, baska filehostlara gececek arkadaslara tavsiyede bulunmak istiyorum.filefactory kesinlikle 2 buyuk dezavantajla geliyor.
1. sadece amerikaya buyuk payı verıyor. (tosunpasa arkadasım ıcın sorun yok

onun yuzde 75lık oranı mukkemmel bır oran. benı bıle kıskandıracak kadar ıyı. eger yuksek amerıka trafııgınız varsa o zaman fılefactory sızın ıcın uygun bır secenek. gelelım 2. dezavantaja.
2. filefactory 1000 ındırmeye 10 dolar odemeyı sadece 125mb ve ustu dosyalar ıcın yapıyor. yanı 100 mb dosyaların hıcbır anlamı kalmıyor. normalde divx hd film gibi paylasımlarda rarlı partlarda standart dosya boyutu olan 95-100mb arası dosyalarınız varsa filefactorynin bunlar ıcın odedıgı mıktar dusuyor. (1000 ındırme ıcın 7 dolar) yani filefactory bu konuda sınıfta kalıyor. dosyalarınızın 125mb ve ustu olması gerekıyor.
benım tavsıyem depositfiles. 6 aydır depositfiles ile calısıyorum. (hotfile ile 3 aydır)
depositfiles'da rank yok, dosya boyutu alt limiti sadece 10mb.
yani 10mb ve ustu tum dosyalara aynı mıktarda kazandırıyor.
depositfiles'da benım uye oldugum super halıleo programı var. bu programa gırmek ucretsız. bu program amerika trafigine 1000 indirmeye tam 20 dolar verıyor. avrupaya ise 15 dolar. malesef turkıyeyi saymıyor.
yinede amerika trafigi yuksek olanlara kesinlikle depositfiles oneriyorum