kızgın biri geldi sohbetimize.
hoşgeldin. biliyormusun. ilk yazmaya başladığım ile şuan konu arasında çok fark var ve.. bakış açıları ve tecrübeler değiştikçe, bakış açımda değişiyor. Herkesin başarılı veya başarısız olduğu yöntemler bu işte daha fazla nasıl başarılı olabileceğimizi gösteriyor
Öncelikle. Optech kardeşim
470Gb veya 4.7 arasındaki en önemli fark download edilme sayısı
mesela.. ben şu meşhur bir film var
Bir Kadının *** not defterimidir nedir.
şimdi kontrol ettim.
o filmi indiren sayısı 800 den aşağı değil. link başına. 8 parça link ama sen 100 lük parçaları dikkate al ve 7 parça olsun. 800*7* 1 puan indirme başına.. = 5600 puan sadece bu filmden kazanılan değer ediyor.
şimdi upload edilen başına eskiden rapid günlük 255 puan veriyor idi. bu ek bir kazanç idi ve senin 18 aylık free kullanmanda etkili olmuştur
haklısın. bugün ise rapid den puan kazanmak çok çok zor artık
en meşhur divx paylaşımı yapan arkadaşlarım anlatıyor. enaz %40 puan kayıpları varmış
ki bende biliyorum. günlük 2.000 puan kazandığım anlar oldu. Ki bahsettiğim kişiler günlük 5.000 puan civarında kazanıyor idi. Çünki forum adminlerinden
ben 1 mb internetim var iken onların 8mb civarında veya çoğu vps kullanıyor yabancı sitelere para ile üye olup filmi ilk paylaşıma sunan kişilerden bu arkadaşlar
Rapid.. kazançları baltaladı
1. ben rapid den helikopter aldım 50k ile
2. ben rapid den Canon foto makinesi aldım 150k puan ile
3. ben rapid den yaklaşık XXX euro para aldım . ve YY kadarda yeni talebimi geçtim. Tabiki bu puan lar bir günde kazanılmıyor. 470gb dosya önemli değil
geleyim senin hotfile hesabına.. dosyalarının büyük kısmı 100mb dan fazla. bu demektir ki dosyalarını indiren kişiler download etmede süreklilik arzediyorlar. Yani bir çeşit downloader kişiler indiriyor. Normal şartta senin kazancının çok daha yüksek olması gerekiyor. benim download edilen dosyalarım farklı boylarda.
Ve senin savunduğun hotfile kazancını baltalamış farkında değilsin
benim gibi sende haftalık ödeme yapamasına kanmışsın
doğal olarak herkes kendi kazancını düşünüyor. ister rapid ister hotfile.. biz onlarla ortak iş yapmaya çalışan az da olsa bir gelir peşinde olan korsan müteşebbisleriz.
heralde korsanlara yardım eden bu firmalar; nasılsa bunlar korsan iş yapıyor. bende onların kazancına korsanlık yapam... diyor gibi geliyor bana..............
Tek haftalık ödeme yapan firma değil
Easy-Share de haftalık ödeme şekline geçti
Ama bu işi yapma şekilleri veya metodları o kadar kötü ve o kadar beceriksiz oldu ki.. baya bir miktar uploader kaçtı
çünki ben de kaçıyorum.
FileFactory ile Rapid e ağırlık veriyorum
bu arada
Mayıs dan beri hotfile kullanıyorum.
ilk günden veri hotfile a remote upload edemedim. bunu support ile çok yazıştım. google da remote upload ile anlatılmış denemediğim yazı kalmadı. herkes hotfile a remote upload yapabilmiş. ben 1 adet bile yapamadım
Ama.. Easy-Share deki dosyalarımın ilk başlarında yaklaşık 350gb dosyayı peyder peyder rapid den transfer etmiştim
şimdi onlarda sınır koymuşlar ve sadece ctesi leri mi nedir yapılabiliyor.
Emin değilim. zaten artık upload etmiyorum oraya. 200GB limit getirdiler.
FileFactory limiti 1TB ama.. en güzeli yönetim paneli
selamlar