- Windows sunucumda açık yaratmamak için php siteleri barındıracağım basit bir linux reseller hesap arıyorum. Şimdilik sadece 3 site var zaten.
- Özellikler 3 veya 5 gb alan, en az 20 gb trafik, sınırsız domain açabilme, Zend ve ionCube gibi bileşenler yüklü lokasyon önemli değildir.
- Forumda ortalama 5 ile 10 lira arası fiyatlar verilmiş. 10 lira geçecek olan kişiler teklif vermesinler en uygun teklif alınacaktır. Mağlum asp siteler için sunucum var elimde o kadar php barındıracak site yok boşa para vermek istemiyorum. Bu kadar ucuza niye arıyorsun demeyin.
- Ek olarak özel ip adresi istiyorum üstünde hiç bir site barınmasın artı bununda fiyatını lütfen verin.
- Özellikle bu iş için okulların kapanmasını bekledim bugün var yarın yok olacak toscu denen tipler lütfen teklif vermesin çalıştığım yerle devam etmek isterim.
Merhabalar İstemiş olduğunuz reseller paketine yönelik aşagıdaki teklifimizi incelemenizi isteriz.
Linux Reseller Paket Özellikleri :
- 5 GB Web Alanı
- 30 GB Trafik (Aylık)
- Sınırsız Hesap Açabilme
- Sınırsız E-Posta
- Sınırsız Ftp Erişimi
- Sınırsız MySQL Hesabı
- Sınırsız Subdomain Hesabı
- Günlük Yedekleme
- cPanel 11 Panel
- + ÖZEL İP
Aylık : 25 TL
Server Bileşenleri :
- İncoube-Loader
- Zend-Loader
- Curl
- CurlSSL
- Perl
- Dom XML
- Gd Library
- Unrar
- Gettext
- Iconv
- Sockets
- Zlib
- CSF
- Mod Security
- FFMPEG
- ffmpeg-php
- MPlayer
- Mencoder
- Codecs
- Flvtool
Kullanım Şartları :
- Güneş Dizayn otomatik yedekleme yapmaktadır. Fakat ; yedek sorumluluğu müşteriye aittir.
- *****, vvarez,mp3, T.C. yasalarına aykırı içerik bulundurmak yasaktır.
- Reseller paketlerinde CPU kullanımı %12'dir.
- Güneş Dizayn Sunucularından Spam Yapmak Yasaktır.
Ödeme Koşulları
- Banka Havalesi
İletişim Bilgileri
- Web :
http://www.gunesdizayn.com
- Bilgi :
bilgi@gunesdizayn.com
- Mobile : 0 ( 554 ) 818 29 39
- Faliyet Belgesi : Onay Beklemektedir.