Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
"Kaset çıkarmak için paralı birinin altına yatacaksın, bu işler böyle yürür evladım" demiş.
Bülent Ersoy ne yaptığını, ne konuştuğunu bilmeyen, söylediğinin nereye gideceğine dikkat etmeyen, genelliklede gündemde kalmak için böyle saçma sapan konuşmalara imza atan biri.
Bunun gibi pek çok saçma sapan lafı, konuşması vardır, olacaktırda.
Bence gündemde kalmak için yaptı bu konuşmayıda.
Kanallara, televizyonlara gelecek olursak. Bunların ne yaptığını çözemedim.
Televizyonlarda adam gibi bir program yok. Şahsen televizyonu açmak istemiyorum.
Yani izleyicisini kendinden tiksindiriyor kanalllar şuan.
Bilgisayar başından kalkıpta çay için televizyonla yakınlaşıyorum. Bu sefer de babamla kavga ediyoruz.
Genellikle tartışma programları izler, olmadı spor programları, olmadı Fransa, Almaya liglerini takip eder ama izleyecek bir şey bulamadığı zamanda yemekteyizin, var mısın yok musunun gözüne vurur.
Var mısın yok musun yüzünden çok tartıştık.
Yemekteyiz, izdivaçtayız, var mısın yok musun, şu, bu.
İşe yaramaz, sırf reyting için yapılan programlar, yarışmalar bunlar.
Rtük ne iş yapar çözebilmiş değilim. Saçma sapan program dolu. Bunlara bir el atılması, düzen getirilmesi lazım.
Dizilerdeki, filmlerdeki sigarayı, içkiyi sansürleyerek görüntünün içine edeceğine ensest ilişki konulu dizileri yayından kaldır, böyle saçma sapan programlara bir çare bul, düzen getir ey rtük.
En komiğide kanalın biri bir program, yarışma yapıyor (genellikle yabancıların programı araklıyorlar) bir hafta geçmeden bütün kanallar başlıyor değişik isimlerle aynı programa, yarışmaya.
Hiç mi birbirinizden, izleyeninizden utanmıyorsunuz be.
Aslında hepsinin canı cehenneme.